Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért olyan kényes a benzin téma?

Miért olyan kényes a benzin téma?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki 1€/l benzint adott nekem, tehát 50l benzint 50 euróért. Ugyebár ez mind szép, és jó, de miért kell ezt a témát annyira diszkréten kezelni, hogy még a jó Isten se tudhat róla, hogy tankoltak nekem ennyiért otthon? Telrfonban is csak körül írták mindenféle marhasággal, hogy érdekel-e. Jó persze az más tészta, hogy semmiféle biztosítékot nem adtak a benzin minőségére, csak állították, hogy melyik benzinkúttól van. Barátnőm nővére csak nem tol ki velem.

Na de a lényeg, hogy miért nem lehet erről senkinek beszélni? Kétlem, hogy a benzinkútak csődbe mennének.

2019. márc. 8. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak simán nem akarnak bukni. Amúgy vasúton, volánnál sokkal nagyobb mennyiségben megy a gázolaj biznisz.
2019. márc. 9. 04:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet ukrán benzin is, az nem rossz.
2019. márc. 9. 06:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Gondolom nem legális forrásból származik és ezt nem szerné nagydobra verni.

Te tudod... én nem mernék ilyet beletöltögetni az autómba. Lehet hogy tankolásonként spórolsz egy kevés pénzt, de ha hosszú távon ez valamilyen gondot okoz, mert nem megfelelő minőség, akkor a javítással kamatostól visszafizeted a megspórolt pénzt. Szerintem nem éri meg kockáztatni.

2019. márc. 9. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
29%

"A vizezett benzin egy régi butaság, soha nem volt ilyen"

De van. Haveromnak szét is fagyott a benzintankja.De cikket is találtam hasonló dolgokról

[link]

2019. márc. 9. 11:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Többet ilyet nem csinálok. Már csak azért se, mert nagyon frusztrál, hogy lopott benzin van a kocsimban.
2019. márc. 9. 11:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked abból bajod nem lesz de annak aki azt árulja az nagyon megütheti a bokáját
2019. márc. 9. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Valószinüleg céges kocsiba tankolt, de mellé csúszott egy benzines kanna, és abba csurgott.Tieteknek nem lesz baja.
2019. márc. 9. 13:07
 18/18 anc ***** válasza:
Nem éri meg az idegeskedést, az fix. Én a helyedben inkább mondjuk a shellnél vagy bármelyik másik megbízható kútnál tankolnék, akkor legalább jól aludnék.
2019. márc. 12. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!