Van akinek hasonló van a családban? Hogy viselitek? Kicsit kényes téma
Figyelt kérdés
Nálunk tesóm állandóan krákog, harákol.
Nyilván most úgy kell ezt elképzelnetek, hogy zsepibe, wc-n... De akkor is gusztustalan hallgatni.
2019. jan. 26. 15:38
1/12 anonim válasza:
Nem csaladban, de ismerosom van ilyen, es borzasztoan idegesito!
2/12 A kérdező kommentje:
Pl ma is még fel se álltunk az asztaltól ő már szívogatta a torkát... Értem én hogy ő se fulladhat meg... De a többiek?
2019. jan. 26. 15:45
4/12 A kérdező kommentje:
A munkahelyen hogy?? Nem szégyelli??
2019. jan. 26. 15:51
5/12 A kérdező kommentje:
Vagy csak szerintem gáz?
Nálunk a család többi tagja szerint ez természetes mint a köhögés v tüsdzentés kb.... A tesóm él is ezzel a helyzettel.
2019. jan. 26. 15:54
6/12 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen kollégám. Nem beszélünk erről. Nem tudom, ki hogyan viseli, de hányingerkeltő egész nap. Sajnálom az illetőt, de hát ha esetleg beteg, menjen orvoshoz.
7/12 anonim válasza:
Vagy gégészeti vagy pszichés megbetegedése van, orvoshoz kell mennie.
8/12 anonim válasza:
Párom sokat, ő refluxos. Az,hogy a wc-n mit csinál,különösebben nem érdekel,kaja közben meg nyilvánosan igyekszik nem csinálni.
9/12 anonim válasza:
Hidd el, idegesítőbb, ha zsepi és elvonulás nélkül csinálná. Nekem ilyen volt az egyik családtagom. Nem akarok ezzel egy "kinek rosszabb" játékot elindítani, hanem csak rá akarok világítani, hogy a tesód ettől többet nem tud tenni. Nem tudja a köhögését visszafojtani.
10/12 anonim válasza:
Hidd el a másik oldalon rosszabb lenni. Sajnos én is folyton ezt csinálom,rejtély az oka...
Nagyon rossz ám folyamatosan figyeli senki ne halljon, miközben meg majd megfulladsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!