Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban lévő benzin (E10)...

Az autóban lévő benzin (E10) tényleg megromlik ha nem hajtjuk az autót 30 napig?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt olvasta faterom, és azt találta ki erre, hogy heti 1x megy a kocsival 30 km-t akkor nem fog tönkremenni a kocsi. Van bene 30 liter kb

Persze újat nem tankol bele... és nem megy sehová csak csapatni akar a városban.

Kérdés hogy ez hülyeség-e?

2020. ápr. 2. 22:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Én is elmegyek hetente egy 30 km-es körre, hiányzik is a vezetés, meg nem tesz jót a kocsinak, hogy egy helyben áll. Most teli fogom tankolni 100-as benzinnel, az 12 hónapig is kibírja. Szerintem azzal semmi gond nincs, ha valaki egyedül vezetget, vagy egyedül sétál, stb. az a lényeg, hogy ne találkozzunk senkivel.
2020. ápr. 3. 12:23
 22/30 A kérdező kommentje:

Ezzel egyetértek. Csak faterom már nem mai fickó és féltem kicsit egyedül.

Max megyek vele akkor autózni aztán hazudunk valamit a zsaruknak.

Szegény nemrég vette 4 milláért a vadiúj autóját így öreg korára amíg még vezethet... erre beüt a vírus.

2020. ápr. 3. 12:53
 23/30 anonim ***** válasza:
29%

Nekünk a tanyán a bozótvágóbab maradt a benya egy jó ideje... (Nem ott lakunk)

Valószínűleg kicsapódott az olaj is (kétütemű).

Ez van. Max megcsináljuk a karbit. Mást nem tudunk tenni. Autó esetében meg igyekezz csak annyit tankolni, amennyi előreláthatólag kell

2020. ápr. 3. 19:45
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
Igaz, valóban nem áll el. Főleg ha nem jól zár a rendszer. De mivel egy jó autóról van szó tehát nem kell aggódni. Három hónapig nem lehet baj. Annyi hogy néha be kell indítani az autót pár percre hogy a szivattyú mozgassa az üzemanyagot hogy ne kocsonyásodjon be.
2020. ápr. 4. 08:15
 25/30 anonim ***** válasza:
36%
Mi jaz a bozótvágóbab?
2020. ápr. 4. 14:08
 26/30 anonim válasza:
32%
Az hogy a benya tönkremegy e vagy sem az attól függ hogy napfénynek - levegőnek ki van e téve. A te esetedben az autó tankjában van, ezért nem aggódnék. Persze ettől függetlenül nem célszerű telitankolni ha csak 2 hetente mész el a teszkóba a maradjotthon ideje alatt
2020. ápr. 4. 16:45
 27/30 anonim ***** válasza:
74%

Bozótvágóban*

2020. ápr. 4. 17:46
 28/30 A kérdező kommentje:

Megnéztem, 40 liter van benne kb, pont azelőtt toltuk tele, hogy olvastuk volna ezt a kocsonyás cikket... és ugye sehová nem kell menni most, mert segítenek bevásárolni is, meg TESCO autó jön.

Szerintem rendelek benzin konzerválót. Meg néha kerülünk egyet a tömb körül faterral. Ha jön a rendőr, akkor én elintézem.

2020. ápr. 4. 18:46
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

kellett ide a koronavirus cimszo ugye?

Igen megromlik, szomszedomnak döglottszagu lett,es ki kellett szívni sajnos.hogy kicseréljék. 😁

2020. ápr. 4. 22:18
 30/30 anonim ***** válasza:
49%
le kell szivni amennyit birsz s utána menni vele majd tankolni
2020. ápr. 4. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!