Az autóban lévő benzin (E10) tényleg megromlik ha nem hajtjuk az autót 30 napig?
Ezt olvasta faterom, és azt találta ki erre, hogy heti 1x megy a kocsival 30 km-t akkor nem fog tönkremenni a kocsi. Van bene 30 liter kb
Persze újat nem tankol bele... és nem megy sehová csak csapatni akar a városban.
Kérdés hogy ez hülyeség-e?
Ezzel egyetértek. Csak faterom már nem mai fickó és féltem kicsit egyedül.
Max megyek vele akkor autózni aztán hazudunk valamit a zsaruknak.
Szegény nemrég vette 4 milláért a vadiúj autóját így öreg korára amíg még vezethet... erre beüt a vírus.
Nekünk a tanyán a bozótvágóbab maradt a benya egy jó ideje... (Nem ott lakunk)
Valószínűleg kicsapódott az olaj is (kétütemű).
Ez van. Max megcsináljuk a karbit. Mást nem tudunk tenni. Autó esetében meg igyekezz csak annyit tankolni, amennyi előreláthatólag kell
Megnéztem, 40 liter van benne kb, pont azelőtt toltuk tele, hogy olvastuk volna ezt a kocsonyás cikket... és ugye sehová nem kell menni most, mert segítenek bevásárolni is, meg TESCO autó jön.
Szerintem rendelek benzin konzerválót. Meg néha kerülünk egyet a tömb körül faterral. Ha jön a rendőr, akkor én elintézem.
kellett ide a koronavirus cimszo ugye?
Igen megromlik, szomszedomnak döglottszagu lett,es ki kellett szívni sajnos.hogy kicseréljék. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!