Az autóban lévő benzin (E10) tényleg megromlik ha nem hajtjuk az autót 30 napig?
Ezt olvasta faterom, és azt találta ki erre, hogy heti 1x megy a kocsival 30 km-t akkor nem fog tönkremenni a kocsi. Van bene 30 liter kb
Persze újat nem tankol bele... és nem megy sehová csak csapatni akar a városban.
Kérdés hogy ez hülyeség-e?
Ugyan úgy alkotóelemeire bomlik ha használod. Lényege, hogy ne legyen benne 30 napig a benya.
Mondjuk az enyémbe már 60 napja benne van és nem érdekel, mert most azért nem fogok elmenni sehova, otthon maradok, jobb ez így.
#2 Igen, ezt mondtam neki én is...
Nem értem mi a rossebnek kell most mászkálni, mikor minden házhoz jön, TESCO autó, + nővérem segít bevásárolni, hogy ne kelljen boltba se menni.
#3 Ez oké, de ha kicsapódik a kocsiban akkor mi történik?
Eddig ritkán maradt 30 napnál tovább benzin autóban.
és ha más dolga van, mint csapatás?
Ez oltári hülyeség amit a benzinről terjesztenek.
Nincs más dolga 😃 nyugger.
Bevallottan csak veretni akar az üres utakon.
Direkt azért zártam őket be, hogy ne fertőződjenek meg. Direkt azért nem járkálok ki én sem a home office-ból.
Mi van ha rendőr igazoltatja, hogy mi a francot keres kint ilyenkor?
Mi van ha a zsaru leköhögi?
Egyébként utánanéztem, eddig is 6.4% ethanol volt a benzinben, ami most emelkedett 8.2%-ra
Szóval így vagy úgy de az E5-öt se jó akkor elrakni. Prémiumot kéne beletankolni, vagy benzinstabilizátort (bár autöba nem tudom mehet )
...
Abban igaza van hogy néha kicsit járatni kell a kocsit, csak szerintem túl nagy a kockázat most... és valójában tiltott is, ha nincs célja.
Köszi, szerintem is ki kell bírnia 1-2 hónap állást.
Meg akkor E5 se áll el ugyan úgy.
Egyszerűen fizikailag lehetetlen hogy +2% ethanol ennyire megváltoztaná a kémiáját, hogy ennyivel korrózívabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!