Az autóban lévő benzin (E10) tényleg megromlik ha nem hajtjuk az autót 30 napig?
Ezt olvasta faterom, és azt találta ki erre, hogy heti 1x megy a kocsival 30 km-t akkor nem fog tönkremenni a kocsi. Van bene 30 liter kb
Persze újat nem tankol bele... és nem megy sehová csak csapatni akar a városban.
Kérdés hogy ez hülyeség-e?
Mondom, ez csak egy kedves kamu inkább.
Most vett nemrég egy új kocsit idős korára, és hajtani akarja.
Megértem amúgy és elvben veszélytelen a vírus szempontjából ... csak közben ironikus hogy a kaját/gyógyszert meg hozzák nekik.
Pedig hogy le szokták hülyézni azt a bmw-st aki 2000 ft-ért tankol csak.
Azt hiszik csóró, pedig ők már régóta tudják hogy annyit kell csak tankolni amit kihajt az ember rövid időn belül.
Szégyellem magamat, de 8 éve nem vezettem, amióta koccant egyet fater. Bp-n nem kellett, most hazajöttem.
Lehet nem most kéne újratanulni 😃
Szembe szomszét becsúszott hátrafelé az árokba, úgy kelllett kitolni. Csak ezért sem tartom jó ötletnek a csapatás. Nem mai gyerek már faterom.
...
Rendelek benzin stabilizátort és felütjük a 40 litert amit beletolt.
Ez arra megy ki hogy tudjon vezetni egyet hetente. Csak menni valahová.
...
Szembe szomszét becsúszott hátrafelé az árokba, úgy kelllett kitolni. Pl csak ezért sem tartom jó ötletnek a csapatást. Nem mai gyerek már faterom.
...
Vagy ki kell belőle hajtani és megtankolni prémiummal (ami kb annyi akkor mintha boltba mennénk... akkor minek hordják ide a kaját? Ez velük szemben szemétség)
Vagy...
Rendelek benzin stabilizátort és felütjük a 40 litert amit beletolt. Bár erre azt mondja nem szereti az adalékokat.
Biztos menne, csak mikor összetörte a kocsiját, akkor megfogadtam hogy egyetem vége után veszek sajátot és azt hajtom majd.
Elég hepciás erre, be se ülhet más senki a volán mögé, csak fater.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!