Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban lévő benzin (E10)...

Az autóban lévő benzin (E10) tényleg megromlik ha nem hajtjuk az autót 30 napig?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt olvasta faterom, és azt találta ki erre, hogy heti 1x megy a kocsival 30 km-t akkor nem fog tönkremenni a kocsi. Van bene 30 liter kb

Persze újat nem tankol bele... és nem megy sehová csak csapatni akar a városban.

Kérdés hogy ez hülyeség-e?

2020. ápr. 2. 22:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
29%
Most nem azért, de ez sokkal drágább megoldás mintha pérmium E5-ös benzint tankolnál, vagy ha öntenél bele benzin konzerváló adalékot. Szerintem hülyeség céltalanul "csapatni"...városban.. :D ugyan már hol
2020. ápr. 3. 00:50
 12/30 A kérdező kommentje:

Mondom, ez csak egy kedves kamu inkább.

Most vett nemrég egy új kocsit idős korára, és hajtani akarja.

Megértem amúgy és elvben veszélytelen a vírus szempontjából ... csak közben ironikus hogy a kaját/gyógyszert meg hozzák nekik.

2020. ápr. 3. 01:27
 13/30 A kérdező kommentje:
Auchanig elmegy meg vissza, ahol lehet 110-el is menni. 81-esre fel pl. Már meg is van a 30 kiló, meghajtotta a járgányt.
2020. ápr. 3. 01:37
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Pedig hogy le szokták hülyézni azt a bmw-st aki 2000 ft-ért tankol csak.

Azt hiszik csóró, pedig ők már régóta tudják hogy annyit kell csak tankolni amit kihajt az ember rövid időn belül.

2020. ápr. 3. 07:03
 15/30 anonim ***** válasza:
29%
elméletben ha csak megy s nem száll ki akkor nincsen gond. de elég egy koccanás és ki KELL szállnia. én se örlnék neki. De miért nem tudod te kihajtani s tankolni bele rendes benzint s akkor mindenki megnyugszik s nem számit igaz e? Én is hallottam ilyesmit, hogy kocsonyás lesz benne a benzin, s ha igaz valoban jo lenne ugy tartani a kocsit, hogy ha tényleg baj van, akkor beinduljon rendesen.
2020. ápr. 3. 10:25
 16/30 A kérdező kommentje:

Szégyellem magamat, de 8 éve nem vezettem, amióta koccant egyet fater. Bp-n nem kellett, most hazajöttem.

Lehet nem most kéne újratanulni 😃

Szembe szomszét becsúszott hátrafelé az árokba, úgy kelllett kitolni. Csak ezért sem tartom jó ötletnek a csapatás. Nem mai gyerek már faterom.

...

Rendelek benzin stabilizátort és felütjük a 40 litert amit beletolt.

2020. ápr. 3. 10:35
 17/30 A kérdező kommentje:

Ez arra megy ki hogy tudjon vezetni egyet hetente. Csak menni valahová.

...

Szembe szomszét becsúszott hátrafelé az árokba, úgy kelllett kitolni. Pl csak ezért sem tartom jó ötletnek a csapatást. Nem mai gyerek már faterom.

...

Vagy ki kell belőle hajtani és megtankolni prémiummal (ami kb annyi akkor mintha boltba mennénk... akkor minek hordják ide a kaját? Ez velük szemben szemétség)

Vagy...

Rendelek benzin stabilizátort és felütjük a 40 litert amit beletolt. Bár erre azt mondja nem szereti az adalékokat.

2020. ápr. 3. 10:43
 18/30 A kérdező kommentje:
Dupla...
2020. ápr. 3. 10:43
 19/30 anonim ***** válasza:
29%
Ja igy már értem 30 éve vezetek, ez fel se merult bennem. De még most is emlékszem amikor izzadt a kezem a kormányon soval jogos h nem most kell megtanulni.
2020. ápr. 3. 11:09
 20/30 A kérdező kommentje:

Biztos menne, csak mikor összetörte a kocsiját, akkor megfogadtam hogy egyetem vége után veszek sajátot és azt hajtom majd.

Elég hepciás erre, be se ülhet más senki a volán mögé, csak fater.

2020. ápr. 3. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!