Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári rúgót rá lehet tenni...

Gyári rúgót rá lehet tenni keményített lengéscsillapítókra?

Figyelt kérdés
Tehát nem szeretném ültetni, csak keményíteni, ezért gondoltam hogy akkor a gyári rugokat teszem ra. Jó megoldás ez?

2020. márc. 31. 02:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja most olvasom, jólvan. Gyári sportváltozatra meg amúgy nem tudom mennyire szólhat a rendőr, ezzel nekem is mindig bajom van :D
2020. ápr. 1. 23:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem mondanám projektautónak. A gyári sportváltozat belőle egy nagyon jól használható, sportosabb hétköznapi autó. A kettőt egyébként a futómű, motor, váltó különbözteti csak meg. Én is használom minden nap, igazából a futómű, jobb fékek, egyel nagyobb felni peres gumival, stb hasonló dolgokon túl nagyon nem akarok menni. Illetve a későbbiekben szeretnék ezzel foglalkozni, legalábbis valami ilyen téren, ilyen irányban is végzem tanulmányaimat. Szóval kitudja, lehet még a végén egy kihegyezett szívó lesz belőle.😄
2020. ápr. 2. 00:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Milyen autóról van szó egyébként? :D
2020. ápr. 2. 00:04
 24/24 A kérdező kommentje:

Vizsgabiztos meg rendőr legyen a talpán aki megmondja hogy a sportváltozat futóműve van alatta. 😄

A rendőrök engem amúgy is békén hagynak, az legyen titok miért. 🤔

2020. ápr. 2. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!