Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári rúgót rá lehet tenni...

Gyári rúgót rá lehet tenni keményített lengéscsillapítókra?

Figyelt kérdés
Tehát nem szeretném ültetni, csak keményíteni, ezért gondoltam hogy akkor a gyári rugokat teszem ra. Jó megoldás ez?

2020. márc. 31. 02:45
1 2 3
 11/24 veterán vas ***** válasza:
70%

McRae és Loeb is rallyeban jeleskedtek, Te viszont a pályaversenyzésről álmodozol.

Ez a két szakág, egymástól nagyon eltérő autóépítést igényel.

2020. ápr. 1. 00:02
 12/24 A kérdező kommentje:

Te milyen versenykész futóműről beszélsz? Kivinni a kakucsra évente 4x majd biztos a gyári rali csapathoz viszem el hogy csináljanak a mérnökök 5 millióért belőle egy komoly futóművet. Idióta.

Egyébként a gyári sportváltozat csak futóműben és motorban tér el. A kasztni UGYAN AZ. A futómű elemeit akarom áttenni az enyémbe, amit olyan mérnökök tervezték akik utána 8 konstruktőri és 9 egyéni világbajnoki címet zsebeltek be a WRC-ben.... Ennyit erről...

2020. ápr. 1. 00:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Ember. Csak példának hoztam őket fel. NEM AKAROK VERSENYEZNI SE!!!!! Csak évente 4x kicsit jobban érezni magamat az autómban!!! Tipikus magyarok, mindenbe belekötnek.
2020. ápr. 1. 00:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a WRC autó 500 ezer euró belőle. Szerintem el is kezdek gyűjteni mert én hát ugye AKKORA NAGY versenyző akarok lenni nem adhatom egy wrc alá..... Loeb is tudta már ha versenyző akar lenni, CSAKIS egy félmillió eurós autóval lehet. Hát perszeee. Kakucsra pont jolesz, koridoben is legalább abszolút rekordot megyek vele ott.
2020. ápr. 1. 00:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Tudom majd mindjárt írjátok hogy a WRC nem is pályaauto. Hát persze, sosem mentek vele aszfalton....
2020. ápr. 1. 00:22
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen idegrendszerrel nem ajánlatos autóba ülni. Sem közúton, sem pályán.
2020. ápr. 1. 17:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy ideböfögsz még valamit te suttyó. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. ápr. 1. 18:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha két kardcsapás között szólhatok: kakucson mentem egész ősszel-télen, nekem halál kemény, és eléggé lent van. Nagyon sokat számít, mentem sima 8v Swifttel is, sokkal jobban billeg. Szóval ha az autó mostantól "lábán elviszem de csak pályára" akkor én a kemény futómű mellé rövidebb rugót is keresnék. Vagy kösd le spaniferrel a mostanit. Nagyon balkán, de láttam ilyet is xD

Viszont ha még utcára is akarsz vele járni, akkor átgondolandó. De ha nem sajnálod rá keress mellé más rugóállandójú rugót vagy kisebb emelkedésűt, vagy laposkeresztmetszeteset, ezek némileg ellene dolgoznak a keménységnek és egész használható lesz, meg kanyarban sem enged nagyot dőlni az autónak mert hamarabb összecsúszik a rugó

2020. ápr. 1. 23:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Gyári sportváltozat dolgait pakolom át. Azon gyárilag ültetett sportfutómű van. Egy az egyben passzol minden az enyémbe. Úgyhogy ezért fogom ezt. Köszi amúgy a normális választ!
2020. ápr. 1. 23:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha a gumikat sem sajnálod, az elejére tekerj egy kis dőlést. Ha projektautó, akkor bele is lehet kontárkodni kicsit a tengelycsonkba, vagy fúratni bele, de vigyázz, íves legyen hogy lehessen állítani a dőlést
2020. ápr. 1. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!