Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keményített gátló hátrányai?

Keményített gátló hátrányai?

Figyelt kérdés
Mi a hátránya a keményített gátló és az ültető rúgonak? Nagyon meg lehet érezni ezeken az utakon?

2017. jún. 8. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Attol fugg mennyire kemeny es/vagy mennyire minosegi a szett!

Az ilyen made in gagyisztán szettek occsóér' ugy el fognak pattigni minden uthiban hogy öröm lesz nezni!

2017. jún. 9. 07:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyilván romlani fog a menetkomfort, az úthibákon nagyobbat fog ütni a futómű, a kisebb úthibák is érződni fognak. Az egyes típusok közt lehetnek eltérések. Van amelyik még egész elviselhető, némelyik pedig beton.
2017. jún. 9. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
A romlik a komfort dolog az kinek mi. Szerintem sokkal kényelmesebb egy feszesebb futómű, mint a hajókázás.
2017. jún. 9. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ültetéstől hamarabb leér a kocsi alja. Fekvőrendőrön összeszorított farpofával mész át, olajteknőt levered a padkán, stb. Semmiképp nem kényelmesebb a kemény futómű, de az hogy ki mit szeret, már szubjektív.
2017. jún. 9. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, azt nem tudom elképzelni, hogy kényelmesebb legyen egy kemény futómű, de egyébként én is jobban kedvelem. Jó úton szinte nincs is különbség, de az itthoni útviszonyok mellett néhány szakasz azért nem épp kellemes.
2017. jún. 9. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem sokkal kényelmesebb egy feszesebb futómű, mint a hajókázás"

Kényelmesebb mi?

-Öcsém Neked vagy nincs autód,vagy nem jártál még budapesten..

Vagy mindkettő...

Mi köze a kényelemnek a sportfutóműhöz áruld már el??

Reped a szélvédő,nem bírják a gömbfejek,szétrázza az agyadat,kiömlik az üdítő,izmosabb kátyúban ott is maradsz.

Ezt hívod te kényelemnek? Parkettán alszol te gyökér?

2017. jún. 9. 09:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha a gátló marad és csak rugó csere lesz akkor meg marad a kényelmes autokazas?
2017. jún. 9. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg pattogni fog mivel a (valoszínűleg) keményebb és alacsonyabb rugót a puha lengéscsillapító nem bírja "megfogni"... nem lesz jó.. el kell dönteni kemény sportos futómű kell vagy kényelem a kettő együtt szinte lehetetlen...
2017. jún. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!