Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros kesztyű problémára...

Motoros kesztyű problémára valami megoldás?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el motorozni tanulni,minden felszerelésem tök jó és kényelmes kivéve a kesztyűt.Több óra vezetés után a bőr úgy megfogja a kezem mintha valami szénbányász lennék.

Van ez ellen valami trükk,vagy dobjam ki az új kesztyűt és vegyek másikat?

2020. márc. 14. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:

még nem hallottam ilyenről, hogy a bőkesztyű fog. Ha szereted, akkor próbáld ideiglenesen úgy, hogy fóliakesztyűre húzod a bőrkesztyűt. Kivsit izzadni fog a kézfejed, de tiszta marad..

A másik ,egoldás egy új kesztyű..javaslom az Aldiban, Lidliben, vagy munkaruházatiban egy vékonyabb bőr munkáskesztyű beszerzését 1800.- ft max, mégsem három vagy ötezer.

2020. márc. 14. 23:25
 2/8 anonim válasza:

Az valami bóvli kesztyű lesz.

Vegyél helyette egy ilyet: [link]

2020. márc. 14. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális motoroskesztyűt vegyél. Nem neten, hanem boltba elmenni, felpróbálni, tesztelgetni. Pl. a Shox-nál.
2020. márc. 15. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendes motoros kesztyűt vegyel mert ha esel a tenyeredet alkarodat, térdeidet csuszkolod majd, nagyon nem kellemes erzes miutan csontig gyalulja a bőrt az aszfalt es a húsodból szedik ki a kavicsokat a sebészek.
2020. márc. 15. 07:24
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg beleizzad a kezed,mert izgulsz,szorítod a kormányt. De lehet rossz a kesztyű minősége.
2020. márc. 15. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy idő múlva elmúlik.

Nehogy munkás vagy vmi hasonló kesztyűt vegyél! Pláne ne 3e ft-osat!

Rendes, protektoros motoroskesztyűt, motoros boltban!

2020. márc. 15. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Rendes motoros kesztyűt vegyél, egy kényelmes, jó kesztyű 15-20ezertől indul. Bőrből passzentosat érdemes venni, ami az első pár motorozáskor szűk és kényelmetlen lesz, de idővel felveszi a kezed formáját és nagyon jó lesz. Nekem a Sixgear kesztyűmmel első 2-3hét elég rossz volt, most észre sem veszem, hogy rajtam van. Vannak trükkök amivel lehet ezt gyorsítani, pl. felveszed és hajszárítózod stb. vannak erről írások. De nyomot egyiknek sem kellene hagynia.
2020. márc. 15. 12:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Ugyan nem a Shox-ban vettem,de nem is egy bóvli neten rendelt kesztyű.Protektoros bőrkesztyű,legalább 10k volt.

Tavaly számtalanszor volt rajtam utasként,akkor nem tapasztaltam ilyesmit.Eszembe se jutna nem rendes felszerelésben felülni,még hátra se...

Meglátom pár használat után még milyen lesz aztán max veszek egy másikat.

A válaszokat azért köszönöm.

2020. márc. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!