Reggelre végig mászkált autó védelmére bármi megoldás?
Szerezz kutyaszőrt és kutya kakit...
Mióta van kutyánk azóta nincs mászkálás... talán a szaga is elég lesze
Nekem ez vált be:
(csak egy példa, ennél jóval olcsóbban is kapni, gazdaboltban pl.)
tojást kell beletenni, másnap reggelre benn volt a nyest.
Valami ilyen technika kellene :)
https://www.youtube.com/watch?v=g5KgZPNVKAg
A kutyaszőr nem jó, az nem riasztja a macskát, max a nyestet és hasonlókat. Esetleg valamilyen zörgő dolgot lehetne az antennára és az ablaktörlőre tenni, mint az alufólia vagy zacskó.
Nekem is hasonló a problémám, annyi küönbséggel, hogy rendszeresen behordja a nyest a valahonnan összeszedett csontot a motoházba.
A macska nem hancúrozik, csak jön-megy, de anyest annál inkább. Éjjellátó kamerával láttam, hogy játszanak. Sajnos errefelé megkeserítik mindenki életét.
Nálam az vált be, hogy felszereltem a tető alá három LED reflektort, és egy mozgásérzékelőt..ha sikerül jól beállítani, akkor az erős fény hatására menekülnek...néhány alkalom, és megszűnik a mozgás..még a kocsi közelébe sem mennek.(csak a macskák, azok pont leszarják a fényt)
az a baj hogy vagyunk mi sajna kóbor fázó macsekok, meg nyestek, (főleg télen) és pont telibe szarjuk a riasztót,! ha jó meleg a motor háztető...
bealszunk rajta, ott marad a "szagmintánk" pisi kaki szerepében az már az enyém az már az én ágyam, én tulajdonom felfogással, és akkor vissza járó vendégek leszeünk a kocsidra még akkor is ha jég hideg az egész gép !
ösztönből élünk, ösztönből cselekszünk, az egész életük egy nagy túlélés,
Üdv:
Kandúr Bandi, és spanja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!