A koronavírus miatt esélyes, hogy lemondják a vezetés óráimat, esetleg módosul a vizsga?
Figyelt kérdés
Második forgalmi vizsgámra készülök, és igazából 14 óra a vizsga előtti 2 hétben lenne. 2 hét múlva. Oktatóm nyilván nem szólt ezzel kapcs. Elképzelhető, hogy emiatt lemondják az órám, törlik a vizsgát? Illetve itt a koronavírus mennyire jelenthet vis major helyzetet? Itt főként arra gondolok, hogy ha most törlik a vizsgámat, a pesti viszonyok miatt kiesek a két évből.És nem lesz időben jogsim, mert elég ritkán vannak pesten vizsgák.2020. márc. 14. 00:19
21/24 A kérdező kommentje:
Latom, sehol sem konnyebb a helyzet. En attol is felek, hogy mi van ha az oktatom elkapja a virust? Ő mar 70hez kozelit, szamlat se orakrol se a vizsgarol nem kaptam. Kinezem belole, hogy o egesz vegig otthon marad, ameddig helyre nem allt teljesen a helyzet. Ez oszig is elhuzodhat. Csak abban tudok remenyledni, hogy kitoljak a hataridoket, vagy legalabbis ha lehet vizsgazni, azokat teszik elore, akiknek surgos. Sajnos a bukasom utan 1 honapig nem vezettem, utana is csak egy alkalmat, a tobbit lemondtak. Itthon max a parkolast tudom gyakorolni, de most feltem apukamat is, így inkabb nem ulunk kocsiba se. Meg ameddig nem tudunk semmit biztosan addig nem erzem a motivaciot hogy gyakoroljak. Forgalomba ugyse mehetek ki jogsi nelkul.
2020. ápr. 3. 00:27
22/24 anonim válasza:
Amikor befizeted kell, hogy adjon számlát. Egyéni vállalkozó az oktató, kell hogy legyen nála. Ilyen oktatóval nem szívesen dolgoznék együtt. Őszig nem hiszem, hogy eltart ez a dolog, de amíg vészhelyzet van, ne számíts se oktatásra, se vizsgákra. Most nem ez a legfontosabb. Ha meg letelik a 2 év, szerintem fognak erre megoldást találni.
23/24 anonim válasza:
#22 vagyok, azt kihagytam, hogy senki nem tud biztosat mondani. Ott, ahol dolgozom, azt mondja a főnök, hogy májusra màr kezdődhet újra az oktatás. Ami szerintem kizárt dolog, ennél biztos, hogy több idő lesz. De úgy legyen. Senki nem tud biztosat, szakemberek se.
24/24 A kérdező kommentje:
#23 autósiskolában dolgozol? És arról van valami infód, hogy az elmaradó órákat máshol hogy próbálják megtervezni? Bazi sok óra elmarad így...
2020. ápr. 5. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!