Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A koronavírus miatt esélyes,...

A koronavírus miatt esélyes, hogy lemondják a vezetés óráimat, esetleg módosul a vizsga?

Figyelt kérdés
Második forgalmi vizsgámra készülök, és igazából 14 óra a vizsga előtti 2 hétben lenne. 2 hét múlva. Oktatóm nyilván nem szólt ezzel kapcs. Elképzelhető, hogy emiatt lemondják az órám, törlik a vizsgát? Illetve itt a koronavírus mennyire jelenthet vis major helyzetet? Itt főként arra gondolok, hogy ha most törlik a vizsgámat, a pesti viszonyok miatt kiesek a két évből.És nem lesz időben jogsim, mert elég ritkán vannak pesten vizsgák.

2020. márc. 14. 00:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Holnap lesz oram. Utana persze.
2020. márc. 17. 21:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Lemondtak az osszes orat... Szerintem eleg sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy kicsusznank a hatatidobol.
2020. márc. 18. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Én ápeilis elsején vizsgáztam volna, nekem is le lett mondva. Minden vizsgát töröltek.
2020. márc. 18. 10:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, én is beszéltem az oktatómmal... Hát, remek hírek, sajnos arról, hogy kicsúszok-e így az időből ő sem tudott konkrétumot mondani, de szól, ha kiderített valamit.
2020. márc. 18. 17:51
 15/24 anonim válasza:
Nekem is lemondtak az órákat.
2020. márc. 18. 22:02
 16/24 A kérdező kommentje:
En olvastam mindenfelet. Hogy kb orulhetek, ha majusban tudok vizsgazni. De ilyet is hallottam, hogy valoszinuleg kitoljak a kresz lejarati hataridejet. Bar sajna nyar utan nem lesz ezzel időm fogllamlzni. Na majd meglatjuk.
2020. márc. 19. 01:18
 17/24 anonim válasza:
100%
Nekem azt mondta az oktatóm, hogy júniusig biztos nem lesz vizsga. Nekem is most lett volna pedig 7.-én.. :/
2020. ápr. 1. 23:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Uff ez tuti? Gondolom biztosra ők se tudnak semmit...
2020. ápr. 2. 00:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnak, de én sem látom úgy, hogy addig javulna a dolog, májusig fixen nem lesz, júniusban talán. De szerintem ahhoz is idő kell majd, hogy helyreálljon a rend. Plusz gondolj bele mennyi vizsgát mondtak le, gondolom mindenkit jó hamar lejelent majd az oktató megint, én akár hosszú várólistás sorokat is el tudok képzelni, mire vizsgára jut valaki...
2020. ápr. 2. 11:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Remélem azért mihamarabb beindul. Nálunk annyiból jobb a helyzet itt vidéken, hogy egy héten csak egy nap van forgalmi vizsga, vagyis nemtudom jobb helyzet -e ez valójában. Van egy barátnőm aki júliusban fog szülni... 24 én vizsgázott volna márciusban. Picit reménykedünk, hogy hátha le tud vizsgázni még a pici születése előtt. Nekem is félbemaradt 49 óránál. Van még befizetve 21 ... Várható a hosszú várakozás valóban, node hátha vezetni lehetne addig amíg a vizsgára várunk. Én nagyon bízom benne, hogy húsvét után már mehetünk. Majdnem 1 hónap marad így is ki. Nem szeretnék visszaesni... Nagyon vezetnék már. Itthon nincs módom gyakorolni sajnos.
2020. ápr. 2. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!