A koronavírus miatt esélyes, hogy lemondják a vezetés óráimat, esetleg módosul a vizsga?
Figyelt kérdés
Második forgalmi vizsgámra készülök, és igazából 14 óra a vizsga előtti 2 hétben lenne. 2 hét múlva. Oktatóm nyilván nem szólt ezzel kapcs. Elképzelhető, hogy emiatt lemondják az órám, törlik a vizsgát? Illetve itt a koronavírus mennyire jelenthet vis major helyzetet? Itt főként arra gondolok, hogy ha most törlik a vizsgámat, a pesti viszonyok miatt kiesek a két évből.És nem lesz időben jogsim, mert elég ritkán vannak pesten vizsgák.2020. márc. 14. 00:19
11/24 A kérdező kommentje:
Holnap lesz oram. Utana persze.
2020. márc. 17. 21:07
12/24 A kérdező kommentje:
Lemondtak az osszes orat... Szerintem eleg sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy kicsusznank a hatatidobol.
2020. márc. 18. 09:50
13/24 anonim válasza:
Én ápeilis elsején vizsgáztam volna, nekem is le lett mondva. Minden vizsgát töröltek.
14/24 anonim válasza:
Igen, én is beszéltem az oktatómmal... Hát, remek hírek, sajnos arról, hogy kicsúszok-e így az időből ő sem tudott konkrétumot mondani, de szól, ha kiderített valamit.
15/24 anonim válasza:
Nekem is lemondtak az órákat.
16/24 A kérdező kommentje:
En olvastam mindenfelet. Hogy kb orulhetek, ha majusban tudok vizsgazni. De ilyet is hallottam, hogy valoszinuleg kitoljak a kresz lejarati hataridejet. Bar sajna nyar utan nem lesz ezzel időm fogllamlzni. Na majd meglatjuk.
2020. márc. 19. 01:18
17/24 anonim válasza:
Nekem azt mondta az oktatóm, hogy júniusig biztos nem lesz vizsga. Nekem is most lett volna pedig 7.-én.. :/
18/24 A kérdező kommentje:
Uff ez tuti? Gondolom biztosra ők se tudnak semmit...
2020. ápr. 2. 00:12
19/24 anonim válasza:
Nem tudnak, de én sem látom úgy, hogy addig javulna a dolog, májusig fixen nem lesz, júniusban talán. De szerintem ahhoz is idő kell majd, hogy helyreálljon a rend. Plusz gondolj bele mennyi vizsgát mondtak le, gondolom mindenkit jó hamar lejelent majd az oktató megint, én akár hosszú várólistás sorokat is el tudok képzelni, mire vizsgára jut valaki...
20/24 anonim válasza:
Remélem azért mihamarabb beindul. Nálunk annyiból jobb a helyzet itt vidéken, hogy egy héten csak egy nap van forgalmi vizsga, vagyis nemtudom jobb helyzet -e ez valójában. Van egy barátnőm aki júliusban fog szülni... 24 én vizsgázott volna márciusban. Picit reménykedünk, hogy hátha le tud vizsgázni még a pici születése előtt. Nekem is félbemaradt 49 óránál. Van még befizetve 21 ... Várható a hosszú várakozás valóban, node hátha vezetni lehetne addig amíg a vizsgára várunk. Én nagyon bízom benne, hogy húsvét után már mehetünk. Majdnem 1 hónap marad így is ki. Nem szeretnék visszaesni... Nagyon vezetnék már. Itthon nincs módom gyakorolni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!