A Mercedesekből miért a dízelt szeretik?
Figyelt kérdés
Használt Mercedes vásárlásán gondolkozom, és mióta figyelem őket, szinte csak cdi-t látok, még a legújabb sportos típusokból is. Vajon mi a baj a benzinessel?2020. márc. 13. 20:34
1/9 anonim válasza:
A morál végett.
A dízel mercik 70 százaléka nem logikai úton lett véve.
Na meg egész megbízható konstrukciók.
2/9 anonim válasza:
Mert a hőzöngő kissebbségen kívül nem sok embernek vna baja a dizellel.
3/9 anonim válasza:
Mert a dízelmotor illik ezekbe az autókba, nagyon jó motorok.
4/9 anonim válasza:
Mert pl. a cdi motoros sport Mercim tempomatos 160-nál,
átlag 4,8 litert fogyaszt.
A benzinesek meg kizabálnak a vagyonodból.
5/9 anonim válasza:
Aki ilyen kocsit vesz az általában rengeteget utazik a munka/nyaralás végett, arra pedig jobb a dízel.
6/9 anonim válasza:
Igazándiból sztem nem csak a Mercinél vannak így.. A legtöbb autó dízel... Én nem tudnám megmondani, hogy miért is a dízel híve vagyok... Akármilyen autót akarok venni, csak dízel jön szóba.. Talán azért, mert kisebb a fogyasztás, jobb a teljesítmény. :D
7/9 anonim válasza:
Talán azért (is) mert 100ezer km-enként kb 1.000.000 Ft-ot spórol meg a gazdájának -az üzemanyagköltségen- egy hasonló benzineshez képest.
8/9 anonim válasza:
Nemcsak a mercinél szeretik a dizelt hanem mindegyikben.
9/9 anonim válasza:
mert nagyon jók a Merci dízel motorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!