A fiúk miért szeretik az autókat?
Pszichológia. A férfiakat átlagosan jobban érdeklik a dolgok, technológia. A nőket pedig a kapcsolatok, emberek.
Másrészt a nőket a férfiak egzisztenciája érdekli. A férfiakat pedig a nők, az autóval pedig pont az egzisztenciájukat tudják felmutatni.
Harmadrészt pedig van haszna is az autónak, sokan vezetni is szeretnek, stb.
Ezt cáfolom hogy sokan szeretnénk az autókat, magamból kiindulva nekem nem sokat jelent egy autó, mert nem engedhetek meg magamnak olyat amilyet szeretnék.
Én az a fajta srác vagyok aki mindenből szereti azt megvenni ami megtetszik és valamit ki vált belőlem.
Nehéz helyzetben voltam amikor autót kerestem X összeggel a zsebemben, sportos legyen, motorikusan kibírjon egy atomtámadást is, jól húzzon...Mivel a németek autói motorikusan "gyengék, betegesek" így őket elvetettem. Én élményeket akarok egy-egy járművel, nem agyvérzést. Így lett egy Hondám, nagyon jó, karakteres a motorja.
A sportmotorokért rajongok abba meg van minden jóság, nyomaték, menetdinamika, és most már a legtöbb 200 lóerő.
Én nem szeretem.
Ami van jelenleg, tökéletesen megfelel, de borzalmasan lenézett a közutakon, meg bárhol.
Megbízható, keveset fogyaszt, szinte sosem romlik el.
És le kell cseréljem, ha nem akarok röhej tárgya lenni.
Sajnos ilyen tetű, szar, felszínes világot élünk, amit a sznobizmus, meg a hülyeség vezérel.
A nők miért szeretik kifesteni magukat, hollott a legtöbb nem ért hozzá és csak ront a helyzeten.
A férfiak általában szeretik a műszaki dolgokat, szeretnek szerelni javítani dolgokat.
Nem tudom miért szeretik..nem is vagyok fiú...
Nekem az autóm a korlátlan szabadságot,kikapcsolódást jelenti. Bele ülök és megyek amerre szeretnék és imádok vezetni is. Szeretem rendbe tudni az autóm,ezért érdekel a működése stb nagyon sokat olvasgatok a neten milyen alkatrészek,milyen meghibásodások stb szervizből is néha már úgy dobnak ki,mert mit?miért?hogy?és lelőni nem lehet.
Továbbá
- a lányok miért szeretik a szép ruhákat?
- a nagymamák miért szeretnek kötni?
- a tinik miért szeretnek bulizni?
- a turista miért szeret hegyet mászni?
- a szomszédom miért szeret inni?
- a pincér miért szeret borravalót kapni?
- a kutyám miért szeret csontot rágni?
-stb., stb.
CSAK! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!