Van priorita ha teljesül a jobb kéz szabály és a kanyarodás szabaly is?
Figyelt kérdés
Volt egy kereszteződésem. Kanyarodó főútvonal onnan nem jött semmi. Mellék út : Nekem balról jött az autó egyenesen én neki jobbról kanyarodva. Nekem jobb kezem volt neki kanyarodás szabály miatt volt elsőbbség. Ha ütközünk ki hibalya. Ki mehet ilyenkor. Én lemondtam a jobbkezemrol mert láttam hogy ő jönni fog, nem áll meg...2020. márc. 1. 20:51
21/23 anonim válasza:
17-nél nincs kép.
A 18-nál már miért menne a zöld amikor neki elsőbbséget kell adnia főutvonalon haladó védett autónak???
1. fekete
2. zöld
3. piros.
22/23 anonim válasza:
Javasolnám, hogy az anyanyelveden tedd fel ezt a kérdést egy ottani fórumon, mert kihámozhatatlan, mit akarsz
23/23 anonim válasza:
#21: De van kép a 17-esnél. De itt van leegyszerűsítve:
#22: Valóban kicsit furcsán fogalmazott, de szerintem érthető volt.
Valószínűleg a magyar az anyanyelve, csak nem tanulta iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!