Kocsi alját ti leszoktátok fújni kenőspray?
Figyelt kérdés
Főleg ahol kezdődő felszíni korozói látható, bölcsőket,csavarokat,stabilizátor rúd,dobfék (féktárcsa persze kivétel), csavarokat...stb2020. febr. 27. 17:53
2/5 anonim válasza:
Nem. Alvázvédő wax-szal (nem összekeverendő a bitumenes trutyival) szoktam az időszakos kerékcsere alkalmával lefújni a lengőkarokat, futóműalkatrészeket. Kenőspray szerintem nem erre való. Főleg ahol kezdődik a rozsdásodás, nem biztos, hogy ez a jó megoldás. Én megelőző jelleggel alkalmazom ezt. Az előző autómat 15 évesen adta el és az alján nagyítóval sem lehetett rozsdanyomot találni.
3/5 anonim válasza:
Eddig nem csináltam ilyet. A kaszni, meg a váz ne korrodáljon!
4/5 anonim válasza:
Ráadásul mivel itt van homok az elég szépen ráragadna minden lekent porcikára, így ez nem is kivitelezhető.
5/5 anonim válasza:
Ha jó munkát akarsz, akkor csak magad csináld. De nem két forint lesz.
- Az egész alját takarítsd le, marass le róla minden szennyeződést. Mindent, egészen fémig!
- Lakatold ki.
- 2k epoxy korróziógátló alapozót fújj rá
- A következő 2 réteg 2k ipari mondjuk fekete festék legyen
Végül mehet rá a bitumenes alvázvédő, de én ezt kihagynám.
Minden nagyobb út után, főleg télen alvázmosás, hogy a só lekerüljön.
Minden más csak mókulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!