Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Leszoktátok venni a rádiótokna...

Leszoktátok venni a rádiótoknak az előlapját?

Figyelt kérdés
Ha igen, mikor?

2015. jún. 20. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, én az akku sarut szoktam lekapni, hogy ne szippantsa ki az életet az akksiból.
2015. jún. 20. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Én az autófeltörés miatt kérdeztem.

Letudja szívni az akkumulátort ha rajta van az előlap? Mennyivel fogyaszt így többet mint pl. egy gyári rádió?

2015. jún. 20. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ma már amikor 10-15 000 forintért korrekt autórádiót kapsz nem nagyon van értelme e-miatt felnyomni egy autót...

Nekem gyári fejegység van a kocsiban, azt amúgy sem szedik ki, szal én nem tudok válaszolni a kérdésre :D

2015. jún. 20. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
én Pesten igen ! de aksi sarut le venni azt minek? a rádiót ha bekapcsolva felejtem 3 nap után is be indul!
2015. jún. 20. 20:48
 5/7 Koaxk Ábel ***** válasza:
73%

Nekem a mostani autómban gyári fejegység van.

Régebben, amikor komolyabb rádiókat raktam bele, egyértelműen levettem.

Sajnos akik autókat törnek fel egy rádió miatt, azok pont azok a hülyegyerekek akik semmit nem mérlegelnek, akik 5 forintért az anyjukat is eladnák.

Ezeknek semmi sem szent, pont ilyen meggondolásból semmit, de konkrétan semmit nem hagyok az utastérben, még egy üres zacskót sem.

2015. jún. 20. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ hol parkolok és mikor.
2015. jún. 20. 21:20
 7/7 dirtboy ***** válasza:
Pioneer DEH-80PRS van bent,még szép hogy leveszem ha olyan helyen parkolok.
2015. jún. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!