Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek es bi fiúk, ti is leszoktátok nyelni a barátotok spermáját?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 19:16
1/10 Girls are ridiculously shallow válasza:
Kapjanak már egy külön kategóriát a homoszexuálisok, hányok az ilyen kérdésektől.
2/10 anonim válasza:
Kedves első,akkor minek olvasod el őket? Ha látod,hogy ilyen a kérdés,akkor csak annyit kéne tenni,hogy lejjebb görgetsz.
5/10 anonim válasza:
most lesz az első, de ő azt szeretné én meg megteszem szívesen :)
19fm
7/10 anonim válasza:
hat mikor hogy hozza a helyzet de altalaban igen :) 20/m
8/10 anonim válasza:
Igen, az egyik legjobb dolog. :)
9/10 anonim válasza:
Nem, de ő nem egy barbár, nem várja el
Szerintem elég gáz, ha valaki kötelezővé teszi, meg hogy kiábrándító, ha kiköpöd, szerintem meg csak olyannal érdemes kezdeni, aki még akkor is tökéletes, amikor kiköpi, a barátomat soha nem zavarta, és szerintem ilyen egy normális kapcsolat
10/10 anonim válasza:
Mikor hogy, ez nálam változó, de legtöbbször igen! :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!