Alfa Romeo 75 vélemények?
Figyelt kérdés
1.8 benzin érdekelne előd sorban ha lehet tulaj véleményével. Za olazs autók alpári fikázása6nem érdekel!2020. febr. 27. 14:24
11/17 A kérdező kommentje:
"AZ olasz autók alpári fikázása nem érdekel!"
Ez szerinted a kérdésembe mit takar, Te nagyon okos?? Ezzel szerinted mit akartam mondani? Még azt is mondanám a kötekedésedre, ha lenne értelme, dehát semmi agyad nincsen, képtelen vagy felfogni egy egyszerű mondatot!
2020. márc. 28. 22:18
12/17 A kérdező kommentje:
Még azt is mondanám a kötekedésedre, hogy van valami értelme *
2020. márc. 28. 22:19
13/17 anonim válasza:
Az a vicc a saját képzelgéseden húzod az agyad és nem esik le, hogy önmagadnak fekteted a mézes madzagot, én meg csak röhögök.
14/17 A kérdező kommentje:
Csicska vagy azért. Egy választ nem tudtál adni, ide jöttél kötekedni, pont az ilyenek miatt írtam a kérdésbe, hogy ez a fajta megnyivánulás nem érdekel.
2020. márc. 29. 00:04
15/17 anonim válasza:
Nem, te olyasmit szürtél le a válaszokbol amit senki sem mondott kb amgaddal kezdtél kötekedni :D
16/17 A kérdező kommentje:
Édes,istenem,Te tényleg ennyire érthetetlen vagy? Komolyan ennyire sötét, topa ember hogy létezhet?
Nem a válaszokból szűrtem le te nagyon egyszerű! Hanem azért írtam ki, hogy ne legyenek ilyen válaszok, te meg ezt lovagoltad meg, normális választ nem adva, csak kötekedve. Igazi buta, rosszindulatú, okoskodó nyomorult vagy...
2020. márc. 29. 22:13
17/17 anonim válasza:
Akkor olvasd vissza mit írtál. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!