Alfa Romeo 75 vélemények?
Figyelt kérdés
1.8 benzin érdekelne előd sorban ha lehet tulaj véleményével. Za olazs autók alpári fikázása6nem érdekel!2020. febr. 27. 14:24
1/17 anonim válasza:
(Sajnos) nem volt 75-ösöm, de egy 30 éves autót ha nem hobbinak veszel, hanem napi használatra, és nem költesz rá egy új autó árát, akkor sok örömöd nem lesz benne.
Bármelyik esetben is, inkább az alfás fórumokat és fb csoportokat ajánlom tájékozódásra, mint a gyakorit.
2/17 D. Brasco válasza:
Ez mára egy kihalt faj aminek a legfiatalabb példányai is 30evesek........ebből következik,hogy minden napi hasznalatra kell,akkor felejtsd el....ha meg hobbi autónak akkor meg felesleges is a kerdes.......
3/17 anonim válasza:
Újonnan se volt alkalmas normál használatra, és ezt most nem rosszból írom. Eszméletlen problémás, gyenge minőségű autók a 33-al egyútt.
4/17 anonim válasza:
"Za olazs autók alpári fikázása6nem érdekel!"
Akkor csőlátás, csak a jó dolgokat olvasd el aztán saját károdon tanulsz, ennyi.
5/17 anonim válasza:
lehet napi használatra venni, az ára 3 millió körül kezdődik. Ilyenre gondolsz? Mert másra ne gondolj. És igen, olasz autó tulajdonos vagyok és én is szerettem volna egy jó 75-öst.
6/17 A kérdező kommentje:
4.
Mér, ha az indokolatlan, közönséges, tapasztalat nélküli "s7@ olasz" kommented nem érdekelnek, mer nem szolgálnak tényleges infóval, akkor az csőlátás?
2020. márc. 26. 10:12
7/17 anonim válasza:
Ahogy én olvasom senki sem xar oalszozott, de ha ettől fáj még hogy nem csak csupa szépet és jót írtak róla arról én nem tehetek.
8/17 A kérdező kommentje:
Kommenteket akartam írni, csak kijavitott a telo. De most mér kötekedsz itt? Unatkozol? Mi a bajod azzal, amit írtam? Ha nincs semmi infó a kommentbe, csak hogy s7@r olasz, akkor az köt érdekel, most őszintén? Okosabb nem leszek tőle...
2020. márc. 27. 10:07
9/17 anonim válasza:
Kötekedés? Mutasd már meg hol a xar olasz. :D :D
10/17 anonim válasza:
Na mutasd meg hol említed hogy megelőzendő.... ha már képzelődsz, akkor legalább ne másra vetítsd ki a hibádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!