Más országokban is ilyen sok nemdohányzó, orvosnő van?
Figyelmen kivűl kell hagyni ezeket a hülyeségeket.
Csak az a lényeg az írásban hogy hány éves, mennyi az ára .
Azért álljunk meg egy percre!
Már megint általánosíttatok!
Én is leírtam a hirdetésbe mikor hirdettem a kocsit, hogy csak autópályán volt használva és rendkívül megkímélt. És ez valóban így is volt!
Egyébként nem értem hogy miért vagy ennyire meglepődve, ha leírod a hirdetésbe hogy szar a kocsi akkor még csak érdeklődőd sem lesz nem hogy vevőd!
Pedig nem kell leírni. Senkit nem érdekel hogy hol és hogyan használtad. Senkit nem érdekel mennyire vigyáztál rá. Ez csak egy hirdetés. Száraz tényeket kell közölni. Főbb javításokat, dátummal, km-el. Ha elmegy a vevő megnézni, úgyis látni fogja, vagy átnézetteti az autót. Kiderül hogy megkímélt e vagy sem. Nem kell ódákat zengeni, nem kell terelni. Csak a tények kellenek. Minden mást az autó mellett.
Így van.
Én pár hete adtam el az autóm. Nagyon szűk réteg keresi mert coupecabrio. Leíetam a főbb szervizeket dátummal, futásteljesítménnyel, a tető javítását, leírtam hogy a hátsó lököst fényezni kell.
2 hét alatt elvitte az első érdeklődő.
Így kell ezt csinálni. Nem kell a rizsa.
Dohányzom. Autóban, lakásban nem.
Te se tedd! Reumát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!