Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más országokban is ilyen sok...

Más országokban is ilyen sok nemdohányzó, orvosnő van?

Figyelt kérdés
Használt autót akarok venni, és már elegem van a sok kamu szövegből. Rajtam kívül egy sofőr sem dohányzik, mindenki orvos, mindenki nő, és városban egyetlen autót sem haszálnak, csakis Németországban, és kizárólag autópályán! Magyarországon mindenki gyalog jár, vagy lovon. Mit is akarok kérdezni? Hogy mást nem zavar ez a hirdetős maszlag? Mert én agybajt kapok tőle. Miért nem lehet rendesen leírni, hogy mi van a kocsival?

2020. febr. 27. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés,jól írod.
2020. febr. 27. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Figyelmen kivűl kell hagyni ezeket a hülyeségeket.

Csak az a lényeg az írásban hogy hány éves, mennyi az ára .

2020. febr. 27. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni. Amelyik hirdetésben ilyen sz@rság szerepel, vagy jönmegytesziadolgát, szeretettimádottdrágakisautóm stb, ezeket messzire el kell kerülni. Amilyen a mosdó, olyan a törölközö.
2020. febr. 27. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Azért álljunk meg egy percre!

Már megint általánosíttatok!

Én is leírtam a hirdetésbe mikor hirdettem a kocsit, hogy csak autópályán volt használva és rendkívül megkímélt. És ez valóban így is volt!

Egyébként nem értem hogy miért vagy ennyire meglepődve, ha leírod a hirdetésbe hogy szar a kocsi akkor még csak érdeklődőd sem lesz nem hogy vevőd!

2020. febr. 27. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha azt látom, hogy női tulajdonosa volt, akkor élből nem érdekel az autó. Ez nem pozitívum.
2020. febr. 27. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak: nem azt kell írni, hogy szar a kocsi, hanem pl rendben van, de a bal első lökhárítót cserélni kell. Vagy cserélve lettek a fékbetétek, de a tárcsák még nem, nem ártana. Szerintem sokkal korrektebb, és hihetőbb is, mint a végigszakszervíz-mindenfissencserélve rizsa.
2020. febr. 27. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem kell leírni. Senkit nem érdekel hogy hol és hogyan használtad. Senkit nem érdekel mennyire vigyáztál rá. Ez csak egy hirdetés. Száraz tényeket kell közölni. Főbb javításokat, dátummal, km-el. Ha elmegy a vevő megnézni, úgyis látni fogja, vagy átnézetteti az autót. Kiderül hogy megkímélt e vagy sem. Nem kell ódákat zengeni, nem kell terelni. Csak a tények kellenek. Minden mást az autó mellett.

2020. febr. 27. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van.

Én pár hete adtam el az autóm. Nagyon szűk réteg keresi mert coupecabrio. Leíetam a főbb szervizeket dátummal, futásteljesítménnyel, a tető javítását, leírtam hogy a hátsó lököst fényezni kell.

2 hét alatt elvitte az első érdeklődő.

Így kell ezt csinálni. Nem kell a rizsa.

2020. febr. 27. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

Dohányzom. Autóban, lakásban nem.

Te se tedd! Reumát okoz.

2020. febr. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!