Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be van dugulva fülem?

I.B.T. kérdése:

Be van dugulva fülem?

Figyelt kérdés

3 héttel ezelőtt nagyon beteg voltam. Az utolsó héten, mikor jöttem a betegségből kifelé éreztem, mintha be lenne dugulva egy kicsit a bal fülem. Azóta eltelt majd egy hónap és még mindig érzem a picit, mintha egy dobozban lenne a fejem.

Tegnap vettem egy OTIPAX nevű fülcseppet, gondoltam középfül gyulladásom lehet (volt h éles fájdalmat éreztem , stb). Tegnap este használtam és azóta eléggé be van dugulva a fülem tőle. EZ normális? Miután használtam oldalra döntöttema fejem, hogy a felesleg kijöjjön, mégis maradt annyi bent, hogy zavarjanak a hangok pl ha rágok. Probáltam kimosni AUDISPRAY-jel , nem sok sikerrel.

Tanácsok?

2019. febr. 21. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy fül-orr-gégész.

Az audispray nem jó, ugyanis vízbázisú és fülbe víznek nem szabad(na) kerülni. Az Otipax is (nyilván mivel recept nélkül kapható) gyenge lehet, de az is elképzelhető, hogy simán fülzsír van a füledben, ami nem tisztult kellőképpen magától és a fülcseppel beljebb mostad.

Tehát a dokit nem úszod meg, hacsak nem szereted ezt az állapotot.

2019. febr. 21. 07:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek orvoshoz.
2019. febr. 21. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kívülről, hanem belülről van eldugulva, hiába fújkálod és csepegtetsz bele bármit. El kell menni fülészetre, valószínűleg fülkürthurut.
2019. febr. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!