Dohányosok, ti ügyeltek arra, hogy ne zavarjátok nemdohányzó társaitokat és betartsátok a szabályokat?
Én nem dohányzok, viszont csak azokat a dohányosokat ítélem el, akik túl közel jönnek hozzám, mégha távolodok is tőlük, valamint az utcán elég idegesítő, hogy kitárt karral, cigivel a kézben sétálnak sokan. Mindig figyelnem kell rá, hogy nehogy nekem nyomják a csikket, és kiégesse a ruhám.
Akik pedig láncdohányosok, és érződik rajtuk a tömény dohányszag, azokat irritálónak tartom, elviselni se tudom a szagát, köhögök tőle.
Vannak normális dohányosok, de sajnos sokan nem veszik észre magukat, megdöbbenve tapasztalom, hogy képesek kisbabák mellett is dohányozni például.
Én csak félig vagyok dohányos. Vannak időszakok amikor elkezdek egy-két hónapig szívni, utána meg hónapokig nem.
Én is utálom más füstjét szívni, így odébb szoktam állni ha jön valaki a járdán (nem sétálva cigizek, hanem egy helyben állva). Meg a csikket is kidobom a kukába. Sőt ha másokkal dohányzok egy épület előtt ahol van kuka is, és ők a kuka MELLETT a földre dobják, akkor is le szoktam cseszni az embereket.
Köszönet minden dohányosnak, akik figyelnek nemdohányzó társaikra!
Sajnos én is kifejezetten sok nemtörődöm anyukával találkoztam már, akik a babájuk/kisgyerekük mellett füstölnek, borzasztó látvány ez, ennyire leszarni a saját gyerekük egészségét, elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!