Egy nemdohányzó hogy tudja elszívni a zöldet?
Tehát aki nem dohányzott soha, se vizipa semmi, annak hogyan lehetne úgy eltolni hogy ne szédüljön, legyen hányingere és ne legyen rosszul. Ezeket a tüneteket ugye a dohány okozza, meg a papír.
Valakinek ötlet? Olyat ne írj hogy süsd sütibe, áztasd alkoholba. Konkrétan elszívásra gondolok. ( A pipából való elszívásnál is ott az öngyujtógáz meg a nagyon forró levegő )
Hülyeséget beszélsz. Ezeket a tüneteket a fuldoklás okozza, füstöt szívsz be a tüdődbe oxigén helyett, emiatt szédülsz, emiatt fáj a fejed, emiatt köhögsz. A bagósok tüdeje már "hozzászokik" a füsthöz, azért nem köhögnek, de ez nem jelenti azt, hogy nem fuldoklanának valójában.
Amúgy fogsz egy petpalackot, levágod az alján, a teletét a szádba veszed. Két fém kést, amiknek a nyelük műanyag gázon felhevíted, a zöldet kis golyókba gyúrod és a két izzó késsel mint egy csipesz összefogod, a palackkal beszívod. Ha már mindenáron ilyen hülyeségeket akartok művelni...
Miért lenne hülyeség ?
Nem azt kérdeztem meg hogy jó-e ha vodkás vattát dugok a seggembe.
Én dohányzom, ismerősöm nem és eddig nem volt neki pozitív élmény az eleje a dolognak a dohányfüst miatt. Csak érdeklődtem van-e valakinek valami ötlete, ennyi. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!