Itt mindenki egytől-egyig szídja a francia autókat, akkor miért járkál annyi az utakon?
Na akkor:
Nekem volt Franciám, Olaszom, Németem.
Eddigi tapasztalatok:
VW-t csak a nevéért veszik
A Fiat szart sem ér
A régi franciák jók, csak rohadnak, az újaknál meg jobbat szarok..
Az Opel egyszerű és strapabíró
A BMW meg az eddigi legmegbízhatóbb kocsim.
Családban volt egy csomó Alfa, és mindegyik meghalt..
pedig mindegyik tökéletes állapotú alig használt vagy új volt.
És volt köztük:
33, 75, 155, 159, 164, 166..
Mittudomén lehet még vmelyiket ki is hagytam.
Mért veszik, t. képpen elhangzott a válasz egyik fele, me cuki, és a nőknek ennyi kell, az, hogy utánna minden pénze rámegy, már nemszámít, mert ért, hozzá, nemjár utánna, és megveszi me cuki.
emellett, egész kényelmesek.
BTW a franciákat több okunk van gyűlülni mint a németeket, de ez annyira nemszámt bele az autó vásárlásba.
A Suzukit meg ne tessék szidni a szartól távol áll, egyszerűen a magyarországra szánt konstrukciónak a váza gyenge, papír ahogy van, szimplán törékeny, de ettől mehanikailag hibátlan autó.
Apropó, valaki aztmondta, hogy francia olasz német, és itt vége a listának, javasolnék egy olyat, hogy Japán, a Suzukitól felfelé, pl nekem most toyotám van, 22e kilóméterrel teljesen hibátlan, gyári benne minden, és az életbe mást nemfogok venni ez már hótziher. persze izlések és pofonok, a honda, vagy a nissan hasonlóan jó autó.
De, hogy a kérdésnél maradjunk, annyit hozzátennék, hogy annor amikor még nemigazán értettem a kocsikhoz, a suzukinknál sokkal jobban tetszett a szomszéd pözsója, pedig mostmár tudom, hogy az egy nagy rakás szar, de külsőre akkoris ütött, igaz talán azért mert a motorháztetőn lévő légbeömlő nyilás miatt hasonlított a nagy gyerekkori kedvencemre, ami máig az álmom, a Subarura :)
btw volt alattam citroen, (nem saját, én felis gyújtottam volna reflexből) az szószerint többet volt rossz mint jó.
"Tudod miért? Mert nem vettem egy olaszt vagy franciát sem."
Akkor te sem ültél még igazi kocsiban...tudod, olyanban, ami nem csak 2 tonna guruló vasdarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!