Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan, hogy így ereszt a...

Van olyan, hogy így ereszt a kerék?

Figyelt kérdés
Hogy amúgy minden teljesen jó vele csak ha párszor göröngyös utakon megy vele az ember akkor kijön belőle egy kis levegő. Vagy ha emiatt kijön belőle egy kicsi akkor már tuti nem jó vele valami?
2020. febr. 25. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha ereszt az nem jó.

A többit nem értem.

2020. febr. 25. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig tök oké volt a kerék és most azt vettem észre mintha kicsit kisebb lenne benne a nyomás. Nem mértem meg benzinkúton mert most értem haza és vettem észre, és azon gondolkozom, hogy el kéne e vinni gumishoz, vagy csak fújjak bele levegőt és jó lesz.
2020. febr. 25. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és eddig nem nagyon közlekedtem vele göröngyös utakon mostanában viszont napi szinten megyek arra.
2020. febr. 25. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Én inkább arra tippelnék, hogy bekaptál valami lassan eresztő defektet azon a göröngyös úton. Pláne ha csak az egyik kerék csinálja ezt. Most fújj rá, aztán figyeld, mi történik (ez egyszerű, ha van nyomásmérőd).
2020. febr. 25. 15:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre mintha mindkét első kerék egy kicsit kevésbé lenne magasan mint a hátsók. Azért gondoltam, hogy az út miatt lehet.
2020. febr. 25. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

De legalább nézd már meg a nyomást benne!!!

Addig felesleges totóznod.

2020. febr. 25. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sérült a felni pereme?
2020. febr. 25. 17:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom még h mi van majd írok update-et de szerintem csak túlspiláztam és csak fújni kell bele egy kicsit aztán jó lesz.
2020. febr. 25. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!