Miért ereszt le állandóan a hátsó kerék?
"Lyuk nyilván nincs benne, különben fel sem tudnám fújni, jól gondolom?"
Rosszul gondolod. Sokszor jöttem már úgy haza defektes biciklivel, hogy tízpercentként fújtam bele 20-at a pici pumpámmal. Úgy is jöttem, hogy minden benzinkútnál felfújtam. Egy pici lyukon nagyon lassan jön ki a levegő.
A következőt javaslom: vedd ki a belsőt, de jegyezd meg, hogy hogyan állt a külsőben! Írd fel vagy rajzold le, különben elfelejted (én szóltam). Fújd fel (ne durratsd ki, de kétszeres vastagságra nyugodtan kinyúlhat), és víz alatt keress lyukat. Szerintem fogsz találni, akár többet is. Akkor ereszd le, és a rajzod alapján keresd vissza a külsőn, hogy hol kell lenni a tüskének beleragadva. Piszkáld ki a tüskét, foltozd meg a belsőt, és kész.
Másik megoldás, vagy ha az előző nem vezet eredményre: veszel antidefekt folyadékot, beletöltöd a belsőbe és boldogan élsz, míg meg nem halsz, defekt nélkül. Ezek betömítik a lyukakat, nem is kell foltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!