Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2002-es bmw x5 200. 000...

2002-es bmw x5 200. 000 km-rel 1.5 millióért szerintetek nem túl kedvező? Azt írja hogy tökéletes állapotban van de szerintem ott valami füllentés van mert szinte az a legolcsóbb autó köztük és esztétikailga tébyleg tökéletes.

Figyelt kérdés
?
2020. febr. 23. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Mindegy hány km van benne, gondolom volt már 4x tekerve, és maga az eladó sem tudja, mi mennyi. Ha nagyon jó állapotban van az autó, akkor vedd meg, és kész. Tudom, nagyon megosztó autó, meg ugye majdnem huszéves X5 BMW, de ezek (is) bizony jó konstrukciók voltak.
2020. febr. 23. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
18 éves X5 200.000 km-el, oké. Már csak a svéd orvos templomba járós autója reklámot kéne odaírni mögé.
2020. febr. 23. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2020 - 2002 = 18 eves, azaz evente kicsit tobb mint 11e km egy x5-osben?

Mbwaaahahahahahahaa ha ezt el is hiszed, megerdemeled amit kapsz. Abban az autoban minimum a duplaja van.

Egyekent... 4.4-es motor, kb. eladhatatlan, olyan koltsegekkel jar, nyilvan az ara is ezt tukrozi.

2020. febr. 23. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
nyilván ha van másfél misid egy bömbire, akkor van pénzed elvitetni valahova szervízbe egy általános átvizsgálásra mielőtt megvennéd, illetve lekérdezni a netről kilóméteróra állásokat. ez úgy 50ezerből megvan, és akkor nagyon nagy pofon nem érhet. az más kérdés, hogy veszel egy pénztemető monstrumot. aminek olyan károsanyag kibocsájtása van, hogy lehet jövőre már a belvárosba sem jöhetsz vele, ha szmogriadó van. vegyél normális autót.
2020. febr. 23. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Volt a sógornak X5 dizel, de nagyon szopott vele állandóan. Elektronikai hibája volt valami és mindig letiltott és olyankor sehová.

Volt többször szervizben de csak a számla volt jól megcsinálva, az autó sose volt jobb.

De a gumi is egy sorozat rá, fél milla és nála két sorozat gumi kopott le rajta egy év alatt.

Úgy hogy ha nekem adnák ingyen és csak annyi lenne a feltétel hogy használni kell, akkor se kellene, lehetetlen egy átlag embernek fenntartani.

2020. febr. 23. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöma gyors válaszokat. Azt hiszem nem kell nekem ez az autó.
2020. febr. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!