Tényleg olyan sokba kerül fenttartani egy BMW-t? (114i)
Mostanában tervezünk venni anyámnak egy autót, 3Millió, nagyon max 3.2M HUF-ért.
Kineztem neki egy 114i-s bimmert, mutattam is neki, nagyon tetszett. Csak mondta hogy hallotta hogy sokat kell rájuk költeni.
Ha esetleg tenyleg sokat kene ra kolteni, tudnatok ajanlani valami mást? Lényeg neki az, hogy max 7 éves legyen, lehetőleg 100k-nál kevesebb legyen benne, benzines legyen, meg lehessen legurulni nyaralni valahova. De leggyakrabban városban használná. Most egy peugeot307et használ, de nagyon régi már
"Csak mondta hogy hallotta hogy sokat kell rájuk költeni."
Én azt hallottam hogy a Föld lapos és hogy az 5G öl.
Minden reláció kérdése, egy Astrához képest igen, de BMW meg minőségben, élményben kényelemben jobb. Kivéve az 1-es. Mint BMW bziként mondom, ez sajnos eléggé alul lett tervezve anyaghasználatban, ráadásul a 14i is harmat motor. Akinek csak jönni menni kell és nem ért az autókhoz, jobb egy pár éves Suzuki tényleg.
Azért az megvan hogy egy autót nem megvenni drága, hanem fenntartani, ugye?
Én inkább néznék valami 2-3 éves Kia/Hyundai-t
Mondjuk Rio.
Városban tökéletes.
meg kell keresni a topikját /facebookon is/ és után érdeklődni milyen hibái vannak. ott is biztos előfordulnak rossz szériák amiket motorkód alapján megtudnak mondani hogy kerülendő vagy sem.
egy 114-esnek amúgy nem hiszem hogy drága lenne a fenntartása ha nincs valami szívatós széria hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!