Mennyi megtett kilométer fölött nem vennél használt autót?
Figyelt kérdés
Benzinesre gondolok, és átlag autóra, átlag emberekre. Szóval ne fárasszuk egymást olyan válaszokkal, hogy "nem vennék használt autót, meg a kamionomban egymillió van", stb. Tehát van e valami bűvös határ, ami már rizikós? 2-300 ezer km, vagy ilyesmi. Köszönöm!2020. febr. 18. 19:50
11/14 anonim válasza:
El foglak keseríteni, mert konkrét számot vársz, de én is csak azt tudom írni, amit előttem: állapottól függ.
Jó állapotú, jól karbantartott autót, nem frissen importálva, tulajtól (lehetőleg nem a 8.-tól) akár 400.000km-rel is megvennék. Míg elhanyagolt, lerúgott import ex-cégautókat 50.000-rel sem biztos.
12/14 anonim válasza:
Egy 8-10 éves autónál 200.000 a lélektani határ, 15 éveseknél 300.000
13/14 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy az illető eladó egy magamfajta fsz, akkor még 500 ezer körül is vennék. Ha, új korában vette.
Mondjuk vannak autómotortípusok, amiket a büdös életben nem vennék meg újonnan se, olyan gyengék.
Na azok még 50 ezer km körül is problémásak már, nem kell 300-at elmenniük. Zörgő lánc, hidrotőkék, stb.
14/14 anonim válasza:
Simán megvennék akár egy 4-500 ezret futott gépet is, ha olyan áron adják, hogy belefér a felújítás ára. Valójában már többször vettem is ilyen autót, csak mindnek 200e körül mutatott az órája a valós fél milla helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!