Olajcsere után annyi olajat öntsek az autóba, amennyi a kapacitása (3 liter) vagy az fölé még?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 19:09
1/33 A kérdező kommentje:
Corsa C 1.0 12V (2000 – 2004) Z10XE motorkód - 3 liter a motor olajkapacitása. Most ez fölé öntsek még bele, vagy pont 3 liter kell?
2020. febr. 13. 19:10
2/33 anonim válasza:
Így a kérdésed után jobban jársz ha szerelőre bízod a dolgot mert még a végén a hűtőfolyadék tartályba fog landolni a motorolaj!
3/33 anonim válasza:
Ha 3 liter valaminek a kapacitása akkor mi a jóistenért akarsz bele 3,33 litert önteni??????
4/33 anonim válasza:
Most ezt komolyan kérded?:D Amúgy ha biztosra akarsz menni mikor a beöntőnyíláson is folyik már ki akkor lesz a jó.
5/33 A kérdező kommentje:
3 liter van a motorban. Ráadtam a gyújtást és nem alszik el az olajnyomás lámpa.
2020. febr. 13. 19:17
6/33 A kérdező kommentje:
Van itt olyan is aki ért az autókhoz, vagy csak arc nélkül pofázik?
2020. febr. 13. 19:17
7/33 anonim válasza:
3 liter a kapacitása. Plusz a szűrő is felvesz valamennyit, 2-3 decit.
És az olajnyomás lámpa NEM alszik el ha csak ráadod a gyújtást. Be is kell indítani, hogy LEGYEN OLAJNYOMÁS.
Amúgy meg tök feleslegesen arcoskodsz, láthatóan teljesen fingod sincs mit csinálsz.
8/33 anonim válasza:
Ha a kérdésből kitűnik, hogy vagy totál nem a te világod vagy az életben nem csináltál ilyesmit, akkor legalább ne próbálj okosnak kinézni.
9/33 A kérdező kommentje:
Okosnak kinézni? Nem is tudom ki, vagy kik kezdtek el gúnyolódni! Mellesleg már azóta beindítottam, igen, elaludt a lámpa. Köszönöm az egyetlen normális kommentet és a többi faxkalapnak is, hogy megerősítették bennem az érzést, hogy miért is utálom ennyire ezt a tetű országot.
2020. febr. 13. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!