Zenebox kérdése:
Adott egy 1. 0 GA motorkodu suzuki swift. 11 liter eszik a városban most ahogy bejött a tél. Reális? Hol keressem a hibát?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 16:21
1/5 anonim válasza:
Nekem a g13ba is ennyit eszik, pl ma 9 km alatt 11 alkalommal indítottam mert rövid távoztam vele. Így akár a 15 litert is üegeszi. Rekordom valahol akörűl van.
2/5 anonim válasza:
Kérdés a városban is mit jelent? Ha ilyen pár km-es távok és bemelegedni sincs ideje akkor normális, ha folyamatos, már meleg motorral közlekedve, akkor azért picit sok, mert úgy meg kéne álljon 7-8 liternél.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha be van melegedve a motor ugy eszik 11 litert...
2020. febr. 5. 16:00
4/5 anonim válasza:
Akkor az baj, Lambda szonda hiba.. első tipp.
5/5 A kérdező kommentje:
Lambdaszonda, vizgomba, hogomba, uzemanyagszuro, termisztor, uzemanyagszivattyu... Ezeket mondtak eddig. Illetve amit most hogy elvileg 2 lambdaszonda van benne 1 figyelo 1 kezelo.
Nem akarom kicserelni ezt igy sorba...
2020. febr. 5. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!