Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemrég szereztem meg a jogosít...

Nemrég szereztem meg a jogosítványom. Wolsflagen golf VI autón tanultam meg vezetni. Árban ez luxus ilyet venni nem tudok és fenntartani sem. Viszont tetszik. Fenntartása javíttatása melyiknek jobb? Wolsflagen golf, polo? Toyota corolla, auris?

Figyelt kérdés

#Toyota Auris #Wolsflagen golf #corolla.
2020. febr. 8. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg Golf V, Astra H. Feltéve, ha tényleg ez a kategória kell.
2020. febr. 8. 21:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem feltétlen ez a kategória csak soha nem vezettem autót és mivel ezen tanultam meg megtetszett. Az opelről nem sok jót hallottam.
2020. febr. 8. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor máshol hallgatózz autó témában szerintem, mert hozzá nem értőkkel veszed körül magad.
2020. febr. 8. 22:20
 14/18 A kérdező kommentje:
A volt főnököm fia autószerelő és ő mondta hogy sok a gond vele (Opel astra h). Meg mások is mondták. Elég nehéz így ugyanis mindenki mást mond. Lett volna valakinek Ford Fusion autója ismerős de turbó dízeles az ha elromlik jó drága. Tudom, hogy bármelyik autónak lehet baja de nem mindegy hányszor és mennyibe kerül a javíttatása.
2020. febr. 9. 06:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Na pont az ilyeneket nem szabad komolyan venni. Ismerős látott, egy olyat, aki beszélt egy sufni szerelővel, akinél járt két darab hibás az egyik típusból...

Az Opel alapvetően az egyik legolcsóbban fenntartható autó kategóriájában. Javasolnám mendemondák helyett a totalcar cikkeit és a népítéletet olvasgatni. Talán ezeket a dízelparás legendákat is eloszlatja a fejedben.

2020. febr. 9. 08:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom. Már annyit nézegettem vw, Toyota, mazda, opel bár én benzinest szeretnék. De akkor már tényleg nem tudom melyiket válasszam.
2020. febr. 9. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Válaszd azt, amelyik tetszik. Egy szívóbenzinessel nem nagyon lehet mellélőni. Mondjuk én biztos, hogy egy 2007 körüli Corollát vennék, a világból kimegy, ha viszonylag rendes gazdája volt, még nem is olyan drága, amiből már elektromos autó is kapható, de még nem is olyan öreg.
2020. márc. 7. 02:48
 18/18 anonim ***** válasza:
A Mazdákat viszont kerüld el nagy ívben.
2020. márc. 7. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!