Nemrég szereztem meg a jogosítványom. Wolsflagen golf VI autón tanultam meg vezetni. Árban ez luxus ilyet venni nem tudok és fenntartani sem. Viszont tetszik. Fenntartása javíttatása melyiknek jobb? Wolsflagen golf, polo? Toyota corolla, auris?
Ha nem tudsz venni, mert luxus akkor nem mindegy?
A Toyota fenntartása olcsóbb.
Sokszor az "alap" alkatrészeknél nincs nagy difi árban, viszont, ha van valamelyiknek típushibája vagy amiből csak gyári van, ott sokszor a japán drágább. Viszont jó eséllyel ritkábban kell hozzányúlni. De ez sok-sok tényezőtől függ.
Olyat vegyél, amit felérsz és eltudsz tartani. Olcsón sem érdemes lerúgott autót venni, mert azt később fizeted meg, alkatrész, szerelés és a kiesett időben, amíg a szervizben áll a kocsi.
Persze, a telefon javította át...
Ha neked a 2 milliós autó a luxus, akkor 900.000-ért kellene Golf IV-t, Astra G-t venni.
Jó, szerintem se menjünk bele, hogy melyik az a telefon ami nem találja ki, hogy a VW-re gondolsz és átjavítja ilyen hülyeségre.
Írtam a 900.000-es kategóriát, mennyi a keret, ha ez sem felel meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!