Milyen családi autót vegyünk?
Ohh ennyire nem is gondoltam volna, hogy rossz :D akkor lehet nem rá fog esni a választás.
MIvel én annyira nem vagyok jártas az autókban és nem akarom állandóan ezzel zaklatni a férjem azért gondoltam, hogy én is nézegetek autókat. Tudom, hogy van vmi oldal oldal ahol véleményeket írnak, de nem jut eszembe mi az oldal neve.
totalcar.hu
nepitelet.hu
Ezeken az oldalakon leírják a tulajdonosok hogy milyen az autójuk!
Volkswagent csak az 1.9 vagy a 2. literes TDi-vel szabad venni!
Javasolnám a Toyota Versot, Opel Zafirat, Ford c vagy S maxot!
Szia!
Bár most SUV örület van, én klasszikus egyterűben gondolkoznék a helyetekben. Vannak a kisebbek, amik "csak" 5 személyesek, és vannak a 7 ülésesek. Ezekben mind rendes ülés van.
Nekünk Smaxunk van. Kényelmes, tágas (5 személlyel böhöm nagy csomagtartó), megbízható. Többször voltunk már vele nagyobb körutakon is.
A fogyasztása rendben van. Nekünk 7 személyes van, és voltunk már vele több napos kiránduláson 7-en. Akkor okosan kell pakolni, mert 7 személlyel 300l a csomagtartó.
Sportos kinézetre is, így nincs kisbusz-érzete apának se.
Esetleg még: VW Touran-Sharan, Seat Alhambra, Citroen C4 Gran Picasso, Ford Grand Cmax-Galaxy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!