Milyen családi autót vegyünk?
Két gyerekünk van
Olyan autót szeretnénk aminek nagy a csomagtartója és az utastere
Ritkán van vele gond
Minimum 170 lóerő legyen
Az ár 3 milliótól-20 millióig
köszönöm a segítséget!
Mi is autóvásárlás előtt vagyunk.
Peugeot 307 kombi
A franciák autógyartásban jók az alkatrész hozzá nem drága. Az új citroenek mondjuk nem sikerült fényesen.
AMúgy bentineset kell venni mert a dizel sz..ás!
A német autókba drága az alkatrész es rohadnak nekik ez a bajuk.
A japán autók tömeggyártott autók kevés anyaggal jó áron olcsó alkatrésszel.
A románok gyengék az autógyártasban lásd dacia. Gyerekcipőben van meg.
Az oroszok jók övéké volt a lada massziv strapabiro autó még mindig. Fapados ugyan.
Nagy csomagtartósok általában a kombi autók én utálom amúgy de nagyok.
Mindenkeppen benzin autót vegyetek ha nem akartak hiba esetén több száz ezret költeni az autóra mert kimegy az annak függvénye ez. Télen meg alig indulnak.
A német autók jók lásd merci,ford, bmv, wolsvagen de drága az alkatrész sokat viszik szervizelni.
bocsi, hogy off:
De 3-20 millióig? Jól írtad? Csak mert annyira tág ez az intervallum...
köszi a válaszokat!
benzinest fogunk venni:)
és utolsó igen jól írtam 3-20 millióig bármilyen autó belefér
8-as:
Miért lenne az?
Hát itt a többség a 20 milliós határnál kisebb értékű ingatlanban lakik... Meg valahogy a kettő együtt kontrasztos, hogy az autó árát ilyen konkrétan kiírtad (miközben mindegy, hogy az egy 3 milliós, vagy egy 20 milliós autó? Akkor miért nem 18-20-at írtál, vagy 3-5-öt? Az legalább egy árkategóriába esne), de arról, hogy mit tudjon nem sok elképzelés van.
Nem kötekedés, de nekem is van egy fura érzésem a kérdésfeltevés kapcsán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!