Pécsiek? Pécs mely részén vegyünk házat? Családi házat szeretnénk, úgy 8 millió-ig? Újhegyen gondolkodunk?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 18:31
1/9 anonim válasza:
Jó városrész Újhegy, szerintem biztonságos és elég sűrűn járnak a buszok is.
2/9 anonim válasza:
Újhegy a 8 millió és a családi ház hármasa sehogy se jön össze szerintem... Újhegy drága pécsi viszonylatban.
4/9 A kérdező kommentje:
És van még,jó pár ház,hónapok óta keresek.
2014. máj. 16. 08:54
5/9 anonim válasza:
Ez inkább csak házikó :) Felhívom a figyelmed a konyhából kifelé felvett fotóra, a konyha plafonja egyrészt furcsán foltos, másrészt az ajtó teteje felett 5 cm-rel van, azaz nagyon alacsonyan van a plafon. (Kb. 210cm belmagasság a szabvány 270-nel szemben. Az előtérben magasabb, tehát ez valószínűleg egy utólag kicsit kibővített pince.
A szobaablakok tájolása is kedvezőtlen, északkeleti, illetve északnyugati.
Innen a városi busz sincs túl közel (bár még vállalható), itt tudod megnézni: [link]
Általában oka van, ha valami olcsó :)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok.
De jelenleg ilyen házak közül választhatok,és ez még a jobbik fajta..
2014. máj. 16. 21:10
7/9 anonim válasza:
Óvatosan a festői dombos környékekkel. Ilyen özönvizek esetén lejön a talaj. Újhegyen pont megszívták.
8/9 artuditu válasza:
egyik ismerősöm 900 ezerért vett telket kis házzal szabolcsfaluban. Szép kilátás, biztonságos környék (az a része ahol vásároltak)
9/9 anonim válasza:
Pévs 10 km-es körzetében vásárolt házzal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!