Más is megbukott forgalmi vizsgán szinte az utolsó
percben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma volt a forgalmi vizsgám (B kategória), de sajnos megbuktam. Egész jó útvonalat húztam, szépen megcsináltam mindent, ahogy kellett. Az utolsó kb 5 percben buktam meg, már kanyarodtunk volna be az utcába, ahol a tanpálya van, de az oktatómnak bele kellett fékeznie, mert szűk volt az utca és a szembejövő autótól nem fértünk volna el. Sajnos én nem vettem észre időben a forgalmi helyzetet, teljesen jogosan buktam meg.. Pedig a vb meg is dicsért, hogy ügyesen vezettem, szívesen megadta volna a jogsit. Arra vagyok kíváncsi, hogy más is bukott-e már meg az utolsó percben. Eléggé bosszantó és elkeserítő. Remélem másodjára sikerülni fog.
Meg lehet bukni az első, vagy az utolsó pillanatokban is.
Te is elismerted, hogy jogos volt a bukás, tanultál, okultál belőle.
Nagyon sok olyan eset van, amikor még a vizsgabiztos is sajnálja, hogy megbukott a vizsgázó, mert meggyőzően vezetett, aztán csinált egyetlen, de bukást jelentő hibát...
2020. jan. 27. 11:12
2/28 anonim válasza:
Igazából felesleges ezen idegeskedni, hogy pont az utolsó pillanatban buktál meg. Ha az elején vagy a közepén történik ilyen, akkor is ugyanúgy újra kell próbálni és sajnos nem lehet minden forgalmi helyzetre felkészülni. Én a vizsga közepén buktam meg, de nagyon feszült is voltam, ezért egy index lemaradt véletlen, de másodszorra minden jól ment, hibavonal nélkül. Sok sikert neked is a második alkalomhoz!
2020. jan. 27. 11:24
3/28 anonim válasza:
Ha nem a lehúzásra menne akkor ennek ellenére megadta volna.
Tróger az összes.
2020. jan. 27. 11:26
4/28 anonim válasza:
Én is a végén buktam meg, teljesen jogosan, kereszteződésben lassan gurultam még előre, de a védett úton jött az autó, ezért az oktató bele lépett a fékbe, 2. alkalommal viszont meg lett. :)
2020. jan. 27. 12:09
5/28 anonim válasza:
Én 3x buktam, negyedjére pl a buszt nem engedtem ki az öbléből, de segítőkész volt a vizsgáztató, és azt mondta na játszunk egymás idegeivel, maga tud vezetni, haladjon szépen tovább az útvonalon, én azt hittem hogy fél perc múlva majd valahol félreállít, de már mentünk vissza a telephelyre. Folytatta hogy amiket hibának vélt, azt sok éves rutinnal rendelkező is elköveti, és nem az a célja vizsgáztatóként hogy minden apró hibáért buktasson.
2020. jan. 27. 12:32
6/28 anonim válasza:
Megdícsér aztán meghúz, kapja be az ilyen.
2020. jan. 27. 13:23
7/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már nem vagyok annyira letörve. Rájöttem, hogy egy bukás még nem a világ vége, legalább tapasztalatszerzésnek jó volt. Most már tudom, mire kell figyelnem, így remélhetőleg legközelebb meglesz.
2020. jan. 27. 14:11
8/28 anonim válasza:
Barátom is az utolsó 5 percben bukott meg párhuzamos parkolásnál, már csak egy utca lett volna hátra neki. Én is ettől féltem a legjobban, szerintem ez sokkal idegesítőbb mintha az elején vagy a közepén történik. Én az első vizsgámon kb. 10 perc után buktam meg, másodszorra átmentem :)
2020. jan. 28. 05:25
9/28 anonim válasza:
Ismerősöm el sem tudott indulni.. Már ott problémák voltak,hogy felkapcsolja a lámpát :D háromszor futottak neki,a mi hiányzik vajon? kérdésnek..ki se jutottak a tanpályáról.
2020. jan. 28. 09:39
10/28 anonim válasza:
Én Jan. 28.-án vizsgáztam, utolsó 5 percbe buktam meg sajnos. Megálltam a zebrán a kereszteződésnél. Febr. 27.-én megyek újra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!