Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki megbukott forgalmi vizsgán...

Aki megbukott forgalmi vizsgán mi volt az oka hogy meghúzták?

Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Elméletileg majdnem rahuztam a kormányt a korlatra mikor hatra neztem, hogy kimehetek a külső savba. Másodjára meg leakartam fordulni balra egy kisutcaba, csak elméletileg jöttek szemből. Én meg állítom hogy ők álltak mert pirosuk volt, nekem meg zöld. Harmadjára sikerült.
2020. jan. 18. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
16%

B-s jogsinál egyszer buktam, mert fel volt bontva a sáv egy kis forgalmú utcában és ezért szembesávban voltam kénytelen menni, viszont volt egy jobbkezes mellékutca, ahonnan pont ki akartak volna jönni, én meg megálltam a szembesávban. Ő pont balra akart volna kikanyarodni, úgyhogy intett, hogy menjem csak. Ezután voltam félreállítva. Persze ebből az utcából kb hetente 1 autó jön ki.

A2-es jogsinál túl lassan mentem, nem a stop tábla vonalánál álltam meg, illetve egyszer elfelejtettem kikapcsolni az indexem hosszabb időre. Főleg a túl alacsony sebesség miatt buktatott meg (egy félreértés miatt mentem túl lassan, kb 40-nel).

A-s jogsi egyből ment hibapont nélkül.

2020. jan. 18. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Egyirányú utcából kellett volna kikanyarodnom balra és azért buktam meg mert nem húzódtam eléggé balra. *eléggé*.

Ez egy szűk utca volt nem mintha elfért volna két autó egymás mellett hogy kiférjen a jobbra forduló akkor sem ha padkára állok fel.

+ előttem volt egy autós aki még beljebb volt mint én. Persze ő nem vizsgázó volt szóval nem is érdekes, de megmaradt hogy ennyire életszerű a vizsgáztató álltál elvárt vezetés.

2020. jan. 18. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Követem a kérdést!
2020. jan. 18. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
A vizsgabiztos benavigált egy olyan helyre, ahol csak egy mozgáskorlátozott hely volt és ott parkoltatott.
2020. jan. 18. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem mondtad neki, hogy nem fogsz ott parkolni, mert az egy mozgássérült hely?
2020. jan. 18. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert nem láttam, hogy rokihely.

Párhuzamos parkolók voltak az út szélén a szembe oldalon. Elmentünk mellettük, végig sasolta a vizsgabiztos, utca végén megfordulás egy ívben, majd indultunk visszafelé. Ekkor szólt közbe, hogy itt pakoljunk. (Útvonal szerint nem itt kellett volna). Egy üres hely volt. Az volt a rokihely. Nem látszott, mert előtte lévő helyen egy furgon állt, így nem látszott a tábla, ami egy villanyoszlopon volt, nem a szokásos rozsdamentes tartón. Amikor melléértem, akkor meg a tetőtől már megint csak nem látszott. Én szépen beálltam párhuzamosan tolatva, ha jól emlékszem korrigálás nélkül. Aztán mikor behúztam a kéziféket szólt, hogy lehet helyet cserélni, mert vége a vizsgának...

De hát ez ilyen vizsgabiztos volt, rutinon is nála voltam, akkor aznap 6-ból csak engem nem bírt megbuktatni... Egy legendásan szemét ürge volt.

2020. jan. 18. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Merőleges jobbra hátra parkolásnál csak negyedszerre sikerült pont középre állni.
2020. jan. 18. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

#7 uhh azért ez elég nagy köcsögség volt... Erre veri otthon biztos.

Erről eszembe jut egy sztori. Talán bátyám ismerősével történt. Megbuktatták egyszer, mert nem vett észre egy fa által teljesen benőtt 30-as táblát. Mérgében kivette a helyéről. Következő forgalmin pont ugyanazt az útvonalat húzta ki. A vizsgabiztos megint meg akarta buktatni, mert nem vette észre a 30-as táblát. "Milyen 30-as táblát, hol?" 😂 Visszamentek, és hogy-hogy nem, nem volt ott a tábla 🙄

2020. jan. 18. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Lakott területen kívül nem soroltam ki jobbra, mert tudtam, hogy pár száz méter után balra fogunk kanyarodni.

Ekkorra már behúzott 9 hibavonalat is. Ha nincs ez a közlekedési szabálysértésem, akkor biztos talált volna egy 10.-et is.

2020. jan. 20. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!