Ha már 2-3-szor meghúztak akkor már próbálnak átlökni mert ugye 5 forgalmi vizsga bukás után már nekik is rossz pont. Miért rossz nekik hogy PÁV-ra küldjenek?
Én 2x buktam mikor oktatót váltottam. Vele inkább nulláról újrakezdtem mindent, hátha tényleg olyan béna vagyok. Mondta, hogy nem, csak itt tényleg fizetni kell.
A 3. vizsgámon már fizettem. A vizsga után (mert a 45 percet attól még le kellett vezetni) közölte a vizsgabiztos, hogy neki tiszta a lelkiismerete, mert nagyon ügyesen és biztonsággal vezetek. Legszívesebben felképeltem volna...
Ez is Budapest volt, lassan 8 éve. Azóta is balesetmentesen vezetek, mindennap.
Ilyet se hallottam még, hogy azért engedjenek át valakit a forgalmi vizsgán, aki nem tud vezetni, mert a PÁV rossz fényt vet az iskolára.
Olyat ellenben már hallottam, hogy a PÁV-on elért eredmények után a tanulót gépkármű vezetésre, a képességei miatt alkalmatlannak találták.
Nem ez az általános, mert a nagy többségnél csak további gyakorlásra van szükség, de vannak, akik több-száz óra gyakorlás után is képtelenek lesznek egyedül vezetni, mert pl stressz helyzetben nem tudnak dönteni, bepánikolnak, stb.
a PÁV képesség vizsgálat, az autós iskolára semmiféle rossz, vagy jó hatása nincs a PÁV-on kiadott véleménynek.
"És egy viszonylag jó hír:ha már 2-3-szor meghúztak akkor már próbálnak átlökni mert ugye 5 bukás után már nekik is rossz pont. Miért rossz nekik hogy PÁV-ra küldjenek?
Azért mert ha túl nagy egy oktató vagy talán az egész iskola(talán inkább csak az oktató) bukási rátája akkor az annak a munkáját jellemzi és nekik is megy érte valami rossz pont mivel 5 bukás után már több helyre is bekerül a nyilvántartásba.Így tehát nem érdeke hogy annyiszor megbukjál.Ezt egy ex-oktató mesélte nekem.
Pl. 3-szor meghúznak valakit,utána már nem,mert ha negyedjére is megbukik akkor utána az 5.-en sok múlik ha ott sem megy át.Ha nagyon jó az illető,akkor tudja az oktatója,hogy ha rajta múlik úgyis átmegy és meghúzza negyedjére is 5.-jére meg úgyis átmegy mert a kisujjában van a vezetés.Ha egy idegeskedős kiscsaj a tanuló,akkor max kétszer meghúzzák és utána hagyják,mert önhibából úgyis könnyen megbukhat még a későbbiekben.
Persze nem lehet általánosítani,de nagyon gyakori manapság,hogy a tanulóból finanszírozzák a horvátországi nyaralást a tegezőviszonyban levő vizsgabiztossal pedig megosztoznak a pénzen.Megbeszélik vizsga előtt hogy mennyire jó a tanuló,hogy hányszor bukott már és hogy egyáltalán megbuktassák-e.
Nem ismerem az oktatódat,és nem is akarom róla azt állítani hogy ez igaz,de a mostani meg a szocializmusbeli bukási arány különbsége és az,hogy az olyan srácok akikkel bekötött szemmel beállunk egy helyre többször buktak meg,mint azok a lányok akik autóúton is max 65-tel mernek menni szerintem magáért beszél.
Érted,kitermelhető forrás vagy.Ha jól vezetsz akkor megbuktatnak a lehető legtöbbször majd utolsó/utolsó előtti alkalomnál átengednek mert úgyis már gyakorlatilag tudsz vezetni és úgy gondolják,hogy úgysem fogja egy bukás a kedvedet szegni.
Nem akarok senkit megítélni,de manapság sajnos nagyon gyakori a pénzvezéreltség.
"
Már ne is haragudj, de hiába van szépen kidolgozva az elmélet, ez legfeljebb összeesküvéselméletnek jó. Kb. az a színvonal, mint mikor valaki elhiszi, hogy a világon való összes migráns hozzánk akar bútorozni. És majd egy olyan valaki fog tőlük megvédeni, aki bizonyítottan pénzt kapott Sorostól, meg aki bizonyítottan 50 E olyan migránsnak adott magyar állampolgárságot, akik fizettek neki.
Jó, persze, nem mondom, hogy a világtörténelemben nem volt még soha példa az ilyen oktató-vizsgabiztos összejátszásra, de abban biztos lehetsz, hogy nem ez az általános. Mint minden dolog, ez is kiderülne gyorsan, mert amit két ember tud, az már nem titok, és rászállnának a rendőrök, lehallgatás meg minden.
1.- kérdezett bárki itt a politikáról?
2- nem unod ezt a szót hogy soros?
3- leírtam hogy nem érdekelnek azok a hozzászólók akik naívak azzal kapcsolatban hogy ebben az országban mi megy, leírtam az ne is írjon
4.- még a szememnek is fájt ez a példálózás, gyorsan felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!