B kategóriás tanfolyam kresz és két forgalmi vizsga bukás után át lehet váltani segédmotorkerékpárra? Ott hogy néz ki a forgalmi vizsga?
Én is annak láttam, elsőre megvolt. Ne aggódja ha én nekem sikerült neked is fog. 3 éve vezetek naponta és nem is érzem a saját autóm , pedig naponta parkolok meg járok városba.. ha én nekem összejött mindenkinek sikerül.
20/F
Köszönöm a biztatást. A probléma az hogy lassan e1 eve volt a kreszvizsga ujra meg kell tanulnom mert sok kiesett.
Súlyos hibát vétettem igy nem panaszkodhatok amiért megbuktattak másodjára is.
Természetesen nem lehet. Az egy dolog, hogy "B" kategóriával segédmotoros kerékpárt is vezethetsz, de a vizsga az elsődlegesen a kategóriának megfelelő járművel történik, tehát személyautóval. Egyébként nem látom, hogy mi előnyöd lenne belőle, mert a KRESZ attól még nem fog megváltozni, sőt segédmotorral ismerni kell extra szabályokat is, amik nem jöttek elő autóval a forgalmi oktatás során.
Egyébként elmondom neked, hogy nem kell fejből tudni a teljes KRESZ-t, mert sem a vizsga során, sem az oktatás során nem fog előjönni egy csomó dolog. Amire érdemes figyelni, mert bukást okoznak azokat el fogja mondani az oktató, sőt a gyakori buktatóhelyeket általában többször is végig járatják, hogy emlékezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!