Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki megbukott már a piros...

Hencsi005 kérdése:

Valaki megbukott már a piros lámpa miatt a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Àthajtottam a piroson a vizsgàn mert sajnos a kocsit nèztem aki elöttem volt aki szabàlytalunl ment.Amùgy èrdekel hogy ez betegsèg hogy lehetek ilyen hülye hogy àtmegyek a piroson?Valakivel volt màr ilyen a vizsgàn nagyon nagyot hibàzott????
2017. aug. 9. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Elvileg bármiért megbuktathat !

Olyanrol hallotam hogy ketten vizsgáztak az nap.Oktato jo fej volt közölte "valakinek meg kell bukni ma" .Aki ezt mesélte annyiban volt szerencséje hogy a kis csaj nagyot hibázott. Igy neki meg sikerült a vizsga .

2017. aug. 9. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze. Biztosan voltak ilyenek. Sőt, ha világviszonylatba nézzük akkor lehet rosszabbak is. Ok. Buktad, legközelebb jobban figyelj!
2017. aug. 9. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm attól ijedt meg,hogy átváltott a lámpa sárgára mikor már elég közel voltak,és nem tudta,hogy mit csináljon.Szegény meg is bukott. Velem is volt már ilyen,én is meglepődtem,ilyenkor a tanuló ösztönösen leveszi a lábát a gázról,viszont fékezni nem fékez.Ez a legrosszabb,amit tehet,hisz így átdöcög a piros lámpán.
2017. aug. 9. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Hát egy biztos, ne ma lámpa miatt bukik meg, hanem a saját hülyesége miatt.

Amikor haladsz a sorban, akkor is figyelni kell a lámpát, mert egyszer besárgul, lehet hogy pont te már nem férsz át.

Nem betegség, hanem a rutin hiánya.

2017. aug. 9. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát még jó hogy ezért megbuktatnak. Ez a legegyszerűbb közlekedési szituáció. Ezt nem lehet elnézni , félre érteni, félre magyarázni. BUKÁS!!

Majd egy kicsit gondolj már bele, te sétálsz egyszer baba kocsit tolod és zöld a gyalog átkelőnél a lámpád. Erre valami idióta meg a keresztező PIROSAT elnézi.

Mit szólnál hozzá????

2017. aug. 9. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze ez nagyon durva.Hàt elèg nyominak èrzem magam.De megpròbàlom ùjra è nagyon figylek majd ezentùl.
2017. aug. 9. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Biztos volt már ilyen a történelem folyamán, igen.

De ezek szerint szükséged van jó pár pótórára.

Ez igazi bukás volt, nem ilyen kamu, hogy hozzáértél a záróvonalhoz meg nem engedted át a 20 méterre lévő gyalogost.

2017. aug. 9. 20:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja vettem is most 2 alkalmat nagyon dràga sajnos 2 alkalom 27 ezer ft.Hát ez most lenuláz de inkàbb igy minthogy baj törtènjen ha egyedűl vezetek majd
2017. aug. 9. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:

"2 alkalom 27 ezer ft"

Téged nagyon csúnyán átvertek.

Illetve ez úgy jöhet ki, hogy 11 ezer a pótvizsga + 2*2 óra és 4000 egy óra.

2017. aug. 9. 21:52
 10/11 A kérdező kommentje:
4500 1 òra 3 òràt kell vegyek az egy alkalom.Az 13500 ft Szòvalg2 alkalmat vettem ami 2×13500 ft ès az sajnos 27 ezer ft.Nayon dràga tudom màr 250 nē tartok +kell megint adjak kenőpènzt mert anèlkúl nem megyegmondtàk kerek perec.
2017. aug. 10. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!