Kb hány hét, mire a forgalmi vizsgán megbukott személy újra vizsgázhat? És nyáron a kolisokat/ sulisokat előre veszik, hogy meglegyen a jogsijuk, vagy ha már ott van a papírom, én vagyok soron?
Oktatóra várok, hogy vezethessek. Gondolom két hete hogy vizsgáztatott, nem ment át az emberke, és ezért nem hívott még.... Már most tűkön ülök.
Én mire nyár lett, letettem a kreszt, be is fizettem nyár elején az első részletet. Egy ismerősöm volt kresz oktatáson, amikor átadták a papíromat a leendő okinak,hozzá téve, hogy fontos, hogy mielőbb a szárnyai alá vegyen.
A csapatnak viszont megmondták, hogy akik kolisok, iskolások, azokat veszik előre, tehát aki dolgozik, "ráér" befizetni a vezetést....
Tehát most akkor azok élveznek előnyt, akik most vizsgáztak egy-másfél hete, vagy én?
El vagy tájolódva, nem ilyen "tudományosan" működik az oktatás.
Tulajdonképpen a gyakorlati oktatótól függ, hogy kire van ideje, és kire nincs, nem egyetlen tanulója van, a sorrend lekövethetetlen, ezért a kérdésed is értelmetlen.
Az mehet vezetni, akinek az oktató szól - ennyi.
+ lemaradt: most nyáron a vizsgabiztosokból van hiány, mennek szabira rendesen. Szeptembertől ez is fellélegzik azért.
Nekünk már most szóltak hogy aki átment a kreszen és elkezdi az várhatóan a 2-3.óra körül le is lesz jelentve vizsgára (pénzt vinni kell) ha látszik hogy megy, mert kb 1 hónap egy vizsgaidőpont, telnek be ahogy valakinél látják hogy ügyes, már nézik az időpontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!