Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kb hány hét, mire a forgalmi...

Kb hány hét, mire a forgalmi vizsgán megbukott személy újra vizsgázhat? És nyáron a kolisokat/ sulisokat előre veszik, hogy meglegyen a jogsijuk, vagy ha már ott van a papírom, én vagyok soron?

Figyelt kérdés

Oktatóra várok, hogy vezethessek. Gondolom két hete hogy vizsgáztatott, nem ment át az emberke, és ezért nem hívott még.... Már most tűkön ülök.

Én mire nyár lett, letettem a kreszt, be is fizettem nyár elején az első részletet. Egy ismerősöm volt kresz oktatáson, amikor átadták a papíromat a leendő okinak,hozzá téve, hogy fontos, hogy mielőbb a szárnyai alá vegyen.

A csapatnak viszont megmondták, hogy akik kolisok, iskolások, azokat veszik előre, tehát aki dolgozik, "ráér" befizetni a vezetést....

Tehát most akkor azok élveznek előnyt, akik most vizsgáztak egy-másfél hete, vagy én?

2016. júl. 22. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

El vagy tájolódva, nem ilyen "tudományosan" működik az oktatás.

Tulajdonképpen a gyakorlati oktatótól függ, hogy kire van ideje, és kire nincs, nem egyetlen tanulója van, a sorrend lekövethetetlen, ezért a kérdésed is értelmetlen.

Az mehet vezetni, akinek az oktató szól - ennyi.

2016. júl. 22. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk őket nem érdekli hogy ki kolis meg egyebek, mindenki egyenrangú, akkor megy vezetni amikor van ideje és az oktató is ráér (sok helyen várni kell egy adott oktatóra de van ahol mindre). Mi most július közepén kezdtünk, ma végeztünk a kresszel, 1,5hét múlva vizsga, szeptember közepére lesz belőle jogsi ha minden sikerül. Most kresz után szépen megy mindenki ahhoz akihez akar, ha átment persze, előre megbeszélik veled hogy ki mikor ér rá. Tőlem már beiratkozáskor megkérdezték hogy előreláthatóan: egész nap és hétvégén is ráérek most azért kezdtem el (itthonról dolgozok), így már beírtak fix délelőttösnek + mellé hogy bármikor, és akkor mondták : minél jobban ráérsz akkor akár minden nap mehetsz akár 2-3órát is ha már belejöttél, annál többet visznek. Ha te dolgozol akkor neked a kora reggel és az este és a hétvége marad, ez mindig évszaktól függetlenül telített, lassabban fog haladni a dolog. Szeptembertől a délelőtt és a délután szabad. A diákok is ráérek nagyon most, őket tudják jobban beosztani értelemszerűen hisz bármikor, aki pedig kevésbé annak maradnak a maradék helyek.
2016. júl. 22. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:

+ lemaradt: most nyáron a vizsgabiztosokból van hiány, mennek szabira rendesen. Szeptembertől ez is fellélegzik azért.

Nekünk már most szóltak hogy aki átment a kreszen és elkezdi az várhatóan a 2-3.óra körül le is lesz jelentve vizsgára (pénzt vinni kell) ha látszik hogy megy, mert kb 1 hónap egy vizsgaidőpont, telnek be ahogy valakinél látják hogy ügyes, már nézik az időpontokat.

2016. júl. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!