Nem túlzás, hogy ennyibe kerül egy motor csere?
Figyelt kérdés
Négyes golfomban alig 400000kilóméter után motort kell cserélni a szerelő szerint, mert nagyon sok olajat fogyaszt és nem éri meg felújítani. 30 ezer forintért találtam is egy eladó 1.6benzines bontott motort amit megvettem, viszont a beszerelés szintén 30ezerbe kerül. Nem túlzás hogy ugyanannyi a munkadíj, mint az egész motor?2020. jan. 26. 06:35
31/38 anonim válasza:
Ha a motorkód stimmel akkor ugyanaz a motor.
A Skoda a VW konszern része ezért nem VW jel van rajta hanem a Skodáé.
Ha megnyugtat, akkor SEATba is rakták ezt a motort.
32/38 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy milyen borítás van a motoron, hanem, hogy mi a motorkód.
Miért nem válaszoltál?
Ha meghalt a cseremotor és drága az újabb csere, akkor most mi van? Bontóban már a kocsi?
33/38 A kérdező kommentje:
Még járok vele amíg tart a műszaki.
2021. aug. 25. 14:01
34/38 A kérdező kommentje:
És már írtam, hogy a régi motornak nem volt kódja csak a mostaninak. Skoda 1.6 SR
2021. aug. 25. 14:57
35/38 anonim válasza:
Régi motornak is volt kódja, nem mellesleg a forgalmiban is benne van
36/38 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a forgalmim van. A motoron hol kell írja?
2021. aug. 25. 15:57
37/38 anonim válasza:
Komolyan nem tudod szétnyitni a forgalmit és megnézni rajta az apróbetűt a mezők magyarázatával?
Mondjuk így nem csoda, ha átvernek a bontós rézbőrűek a rossz motorral
38/38 anonim válasza:
Nem lehet ugyanaz a forgalmid, motorcserénél ki kellett volna cseréltessed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!