Nem túlzás, hogy ennyibe kerül egy motor csere?
50 alatt bele se kezdenék.
De vegyél egy zsiráfot hozzá, és cseréld ki magad, majd gondolkozz el utána hogy te mennyiért csinálnád meg?
A motor azért 30000 mert semmi értéke nincs már neki.
A motor ki- és beszerelése pedig ennyiért aranyár. Küldd el nekem a számát nyugodtan ha jó munkát végzett.
Ennyiért vinnék neki munkát bőven.
Hát beszerelésnél nehéz úgy megcsinálni, hogy füstöljön utána.
A bontott motor mindig zsákbamacska, hacsak nem tudod meghallgatni/megnézi a füstölést a vétel előtt.
Nem tudtam megnézni mert egy összetört skodából származott a motor és nem lehetett beindítani. De az eladó garanciát vállalt rá, hogyha nem jó akkor visszavihetem. Csakhogy ha visszavittem volna akkor mégegyszer ki kellett volna szedni + betenni egy másikat + ismét rengeteg munkadíj, ami már nem érte meg nekem. Így ezzel maradtam.
Apropó, nem lehet, hogy azért vacakol, mert nem eredeti golf motor hanem skoda?
Nem, nem lehet, sőt a szerelő sem tudja megcsinálni, hogy 4000 km után romoljon el csere miatt.
És akkor mi lett a vége? Leadtad a bontóba a kocsit és jársz busszal?
"Márkaszerviz óradíja 6-7000 forint"
...volt 10 évvel ezelőtt! Ma inkább 16-17e Ft a márkaszervizes óradíj, vagy még több. Láttam olyat, ahol 22e Ft az óradíj és nem Ferrari vagy Bentley szalon volt.
Nem ugyanaz a motor. A réginek a tetején csak egy matt fekete műanyag borítás volt és nem írt rajta semmit. Ezen viszont ottvan a skoda logo és 1.6 SR.
Szerintem nem lett volna szabad skoda motort tenni bele, csak a szerelő átvert mert szerinte ugyanaz a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!