Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem túlzás, hogy ennyibe...

Nem túlzás, hogy ennyibe kerül egy motor csere?

Figyelt kérdés
Négyes golfomban alig 400000kilóméter után motort kell cserélni a szerelő szerint, mert nagyon sok olajat fogyaszt és nem éri meg felújítani. 30 ezer forintért találtam is egy eladó 1.6benzines bontott motort amit megvettem, viszont a beszerelés szintén 30ezerbe kerül. Nem túlzás hogy ugyanannyi a munkadíj, mint az egész motor?

2020. jan. 26. 06:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

50 alatt bele se kezdenék.

De vegyél egy zsiráfot hozzá, és cseréld ki magad, majd gondolkozz el utána hogy te mennyiért csinálnád meg?

2020. jan. 26. 20:24
 22/38 anonim ***** válasza:
30 ezer? Csoda hogy nem o fizet hogy kicserelhesse! :D
2020. jan. 27. 08:12
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

A motor azért 30000 mert semmi értéke nincs már neki.

A motor ki- és beszerelése pedig ennyiért aranyár. Küldd el nekem a számát nyugodtan ha jó munkát végzett.

Ennyiért vinnék neki munkát bőven.

2021. aug. 23. 20:40
 24/38 A kérdező kommentje:
A motorral valóban befürödtem...zsákbamacska volt. Alig 4000km mentem vele azóta és már füstöl+többet is fogyaszt mint a régi. De az is lehet, hogy a szerelő szúrt el valamit mikor betette.
2021. aug. 23. 20:59
 25/38 anonim ***** válasza:

Hát beszerelésnél nehéz úgy megcsinálni, hogy füstöljön utána.

A bontott motor mindig zsákbamacska, hacsak nem tudod meghallgatni/megnézi a füstölést a vétel előtt.

2021. aug. 23. 21:48
 26/38 A kérdező kommentje:

Nem tudtam megnézni mert egy összetört skodából származott a motor és nem lehetett beindítani. De az eladó garanciát vállalt rá, hogyha nem jó akkor visszavihetem. Csakhogy ha visszavittem volna akkor mégegyszer ki kellett volna szedni + betenni egy másikat + ismét rengeteg munkadíj, ami már nem érte meg nekem. Így ezzel maradtam.

Apropó, nem lehet, hogy azért vacakol, mert nem eredeti golf motor hanem skoda?

2021. aug. 23. 22:28
 27/38 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet, sőt a szerelő sem tudja megcsinálni, hogy 4000 km után romoljon el csere miatt.

És akkor mi lett a vége? Leadtad a bontóba a kocsit és jársz busszal?

2021. aug. 24. 07:05
 28/38 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a motor van a skodában is mint a golfban.
2021. aug. 24. 12:39
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

"Márkaszerviz óradíja 6-7000 forint"

...volt 10 évvel ezelőtt! Ma inkább 16-17e Ft a márkaszervizes óradíj, vagy még több. Láttam olyat, ahol 22e Ft az óradíj és nem Ferrari vagy Bentley szalon volt.

2021. aug. 24. 14:05
 30/38 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz a motor. A réginek a tetején csak egy matt fekete műanyag borítás volt és nem írt rajta semmit. Ezen viszont ottvan a skoda logo és 1.6 SR.

Szerintem nem lett volna szabad skoda motort tenni bele, csak a szerelő átvert mert szerinte ugyanaz a motor.

2021. aug. 24. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!