Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángat az autó?

Miért rángat az autó?

Figyelt kérdés
Audi A3 1.6 szívó. Hengerfelújítás, gyűrűzés, vezérléscsere volt novemberben (elment a kompresszió a hengerekből).Megbeszéltük, hogy 1500 km után viszem olajcserére, addig bejáratós. Az olajcsere előtt egy héttel kb elkezdett rángatni alacsony fordulatszámon gurulva, plusz motorféknél jelentkezett 200 körüli fordulatesés, rántott egyet, majd visszaállt a fordulatszám. Ezt olajcserénél megemlítettem, kitisztították a MAP szenzort. 1,5 hét telt el azóta, ma megint elkezdte a motorféknél rángatást, plusz 1-esben 2000 es fordulattal gurulva egyre erősödve rángatást, ami csak gyorsításra maradt abba. Mi lehet a gond? Hétfőn nyilván hívom őket, de érdekelnének vélemények. Ne szedjetek szét, nő vagyok! :) Köszi!
2020. jan. 25. 14:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nincs.

Jaj ne :( Bár kaptam rá garanciát, de akkor is, na :(

2020. jan. 25. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen "megrepedt a motor"-féle marhák miatt engedd el a témát.

Még a végén idegösszeomlást kapsz itt nekem.

Kész a vacsi?😂

2020. jan. 25. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!