1200as fordulaton rángat az autó?
Figyelt kérdés
Először is, ne bántsatok, kezdő vagyok és nő! :)
1.6 szívó Audi A3
1-esben szoktam gurulni, amikor leállok a házunk elől, ugyamis nagyon gödrös. Eleinte ilyenkor csúsztattam, de a barátom rámszólt, hogy kinyírom a kuplungot. Oké, akkor csak gáz, szép lassan. 1200 körül szokott forogni akkora sebességnél, gyorsabban nem merek menni az útminőség miatt. Baj lehet az autóval, vagy csak túl alacsony neki a fordulat? Inkább csúsztatott kuplunggal menjek? Köszönöm előre is!
2019. dec. 11. 14:16
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy rángat 1200-nál! Az már nagyon közel van az alapjárathoz. Csúsztatás helyett prbóbáld ki, hogy mindig löksz egy kicsit a kocsin. Kuplung FEL, BE, gurul, FEL, BE, gurul.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor minimál gáz és ez :)
2019. dec. 11. 14:26
3/6 anonim válasza:
1200nál nem kéne rángatnia szerintem. Van a családba 1.6 benzin és 1.9es diesel és egyik se rángat 1200nál. Ha teheted, vidd el egy optimalizálásra ahol írnak rá pár lovat meg newtont és 1200nál az a rángatás megszűnik. Ajánlom a Rigotech chiptuningot, fogyasztásod is jobb lesz egy 0,7-1 literrel!
4/6 anonim válasza:
1200 rpm az nagyon alacsony fordulatszám egy szívóbenzines motornak.
Ha durván bánsz a pedálokkal akkor rángathat egy hibátlan autó is.
5/6 anonim válasza:
De lehet még gyújtógyertya és vagy trafó hiba is. Ezeknél a motoroknál tipushibának nevezhető a fennt említett alkatrészek átlagosnál gyakoribb cseréje
6/6 A kérdező kommentje:
Az auto edesanyame volt, par honapja esett at gyertya, trafocseren, illetve hengerflujitason. Meg bejaratos, csinjan kell vele banni, illetve majd vissza kell vinni 5.000 km utan, ez 500 km mulva lesz esedekes, majd akkor azert megemlitem. Koszonom! :)
2019. dec. 11. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!