Miért rángat az autó?
Figyelt kérdés
Audi A3 1.6 szívó. Hengerfelújítás, gyűrűzés, vezérléscsere volt novemberben (elment a kompresszió a hengerekből).Megbeszéltük, hogy 1500 km után viszem olajcserére, addig bejáratós. Az olajcsere előtt egy héttel kb elkezdett rángatni alacsony fordulatszámon gurulva, plusz motorféknél jelentkezett 200 körüli fordulatesés, rántott egyet, majd visszaállt a fordulatszám. Ezt olajcserénél megemlítettem, kitisztították a MAP szenzort. 1,5 hét telt el azóta, ma megint elkezdte a motorféknél rángatást, plusz 1-esben 2000 es fordulattal gurulva egyre erősödve rángatást, ami csak gyorsításra maradt abba. Mi lehet a gond? Hétfőn nyilván hívom őket, de érdekelnének vélemények. Ne szedjetek szét, nő vagyok! :) Köszi!2020. jan. 25. 14:47
1/12 anonim válasza:
Valami műszaki hibára gyanakszom. Férfi vagyok.
2/12 anonim válasza:
Hááth. Izé, lehet egy benzinszűrő vagy akár benya szivattyú is okozhatja.
3/12 A kérdező kommentje:
Benzinszűrőt is cseréltek most az olajcserénél, a régivel és a mostanival is csinálta :( Valamiért a magam laikus módján én is arra gondoltam, hogy olyan, mintha nem kapna üzemanyagot, de létezik, hogy csak alacsony fordulaton rángat? Köszönöm!
2020. jan. 25. 15:28
4/12 anonim válasza:
Ráadásul a benzinszűrő miatt nem rángat.
Ha megtelik kosszal akkor csak elgyengül az autó.
5/12 anonim válasza:
Biztos meg kellett gyűrűzni azt a motort?
A rángatás vagy gyertya, trafóhiba, de valamelyik jeladó is szórakozhat. Felső holtpont, vagy vezérműtengely jeladó.
Na meg egy ilyen szétbontás után lehet kontakthiba is. Arra meg kb csak a jóisten képes rájönni egyedül.
6/12 A kérdező kommentje:
Gyertya, trafo es kabelcsere is tortent :(
2020. jan. 25. 15:52
7/12 A kérdező kommentje:
Lambdaszonda esetleg?
2020. jan. 25. 15:59
8/12 anonim válasza:
Esetleg.
Most nyugodtabb lesz a szombat estéd?🤣
Főzz inkább egy jó vacsorát,ne akarj gépészmérnök lenni,ez nem egy női szakma.
Ráadásul online szőke🤣
9/12 A kérdező kommentje:
Tyû, szívből gratulálok az intelligenciaszintedhez :) Köszönöm a javaslatot, de nem, nem fogok vacsorát főzni, sőt, inkább olvasgatok még a témában ;)
2020. jan. 25. 16:26
10/12 anonim válasza:
Olajfogyás van?
Amúgy nem akarlak elkeseríteni de vagy elbæszták a felújítást vagy repedt a blokk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!