Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel vectra b2 1.6i 16v autom...

Szecsi24 kérdése:

Opel vectra b2 1.6i 16v autom és olyan problémám van a gépel hogy kis gázon legyen az 1,2,3,4,5 fokozatban, rángat az auto gyertyákat cseréltem, üzemanyagszűröt cseréltem, folytoszelepházat ki takarítottam, esetleg mi lehet még a probláma? 😕😕

Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen fordulatszámon?

Az ecotec motorok nem szeretik, ha nem pörgetik. 2000 alatt ne akarj tőle semmit.

2020. jan. 13. 16:19
 2/3 D. Brasco ***** válasza:
100%
A hasraütés szwrűen cserelt alkatreszektol biztosabb/gyorsabb/es olcsobb megoldas lenne egy rendes diagnosztika........mondjuk igy is lehet autot szerelni ahogy te csinalod,csak igy tovabb szokott tartani meg altalab joval dragabb is lesz a vegere az egesz
2020. jan. 13. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
A fordulatszám az lényegtelen ennél a rángatásnal miest visza veszem a gázt azonal olyanokat ránt hogy néha azt hiszem kiszakad a motor és az szerintem mind1 hogy ecotec vagy sem itt nem a márkával van a gond én ugy gondolom hanem itt más a hiba! És én nem arra voltam kiváncsi hogy, milyen fordulaton tartsam a fordulatott hogy ne rángason az auto! Mert nyári időszakban hidd el tartom a 2000 fordulat felett joval de ilyen téli időszakban jeges utakon elég metszes lenne pörgetni a motort és ezáltal szerettem volna segitség kérni!
2020. jan. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!