Két hónapja vásároltam egy Ford Fokus 1,6 TDCI-t. Egy hónappal ezelőtt előfordult, hogy magas fordulatnál berángatott, leállt, majd kis idő múlva pöccre indult. Miután kicseréltem az üzemanyagszűrőt ezek a tünetek nem múltak el. Mi lehet az oka?
A hasra ütök és cserélgetek helyett vidd szerelőhöz!!!
Én körbe jártam pár szerelőt,jó pár hiba kiolvasás és kb már a fél autót kicserélték volna és talán jó lesz...gépre kötve elkezdték bemérni az érintett dolgokat és amint kapott egy gázfröccsöt már ki is derült,hogy mi az ami haldoklik az autóba.
Kapásból lehetne jó pár dolgot sorolni és az olcsótól a drágáig..szóval vidd el és nézesd át rendesen
Nem hasraütésszerűen "cserélgetem" a dolgokat...
Ha új autót vásárolsz a minimum hogy teljes szűrő/filter szettet cserélsz mtotrolajjal. Egyébként rosszat nem tettem vele mert úgy hallottam hogy ez az 1.6 Tdci-nél az ü. sz. gyengébb pont. A befecskendező szerintem vagy mindig jó vagy sosem...(erő megvan és a rángatáson kívül más problémája nincs) A szakszervízek pedig nem arról hresek hogy pont a probléma kulcsát keresik, sokkal inkább a gyors egyszerű egységcserét próbálják eszközölni ami nem igazán pénztárcabarát. (személyes tapasztalat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!